Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Orkla Food așteaptă acordul CC pentru preluarea holdingului Hamé

Autor: Maria Demetriadjoi, 3 martie, 2016

După cum am informat anterior, în luna decembrie a anului trecut, grupul norvegian Orkla a anunțat preluarea Hamé Holding din Republica Cehă, ambele grupuri activând pe piața conservelor din România. „Percep această schimbare într-un mod pozitiv.

 

După o perioadă de extindere și creștere semnificativă a grupului Hamé, compania are nevoie de un proprietar experimentat, capabil să-i dea un nou impuls, să exploateze potențialul și să sprijine Hamé în creșterea și dezvoltarea viitoare”, a declarat Martin Štrupl, CEO-ul Hamé.

 

În momentul de față se așteaptă acordul autorităților de concurență din fiecare țară în care Hamé Holding este prezent, România fiind una dintre aceste piețe. Tranzacția are însă toate șansele să primească aprobarea, cele două companii urmând să creeze un jucător puternic, care va ocupa poziția secundă pe piață și care va reprezenta o provocare la adresa liderului, Scandia Food, se arată într-o analiză efectuată de Progresiv.

 

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...

Fotometric Instruments este Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Firma Fotometric Instruments a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale pieței”.   Potrivit parteneriatului, Fotometric Instruments își va expune oferta...