Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Orkla Food așteaptă acordul CC pentru preluarea holdingului Hamé

Autor: Maria Demetriadjoi, 3 martie, 2016

După cum am informat anterior, în luna decembrie a anului trecut, grupul norvegian Orkla a anunțat preluarea Hamé Holding din Republica Cehă, ambele grupuri activând pe piața conservelor din România. „Percep această schimbare într-un mod pozitiv.

 

După o perioadă de extindere și creștere semnificativă a grupului Hamé, compania are nevoie de un proprietar experimentat, capabil să-i dea un nou impuls, să exploateze potențialul și să sprijine Hamé în creșterea și dezvoltarea viitoare”, a declarat Martin Štrupl, CEO-ul Hamé.

 

În momentul de față se așteaptă acordul autorităților de concurență din fiecare țară în care Hamé Holding este prezent, România fiind una dintre aceste piețe. Tranzacția are însă toate șansele să primească aprobarea, cele două companii urmând să creeze un jucător puternic, care va ocupa poziția secundă pe piață și care va reprezenta o provocare la adresa liderului, Scandia Food, se arată într-o analiză efectuată de Progresiv.

 

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...