Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Orkla Food așteaptă acordul CC pentru preluarea holdingului Hamé

Autor: Maria Demetriadjoi, 3 martie, 2016

După cum am informat anterior, în luna decembrie a anului trecut, grupul norvegian Orkla a anunțat preluarea Hamé Holding din Republica Cehă, ambele grupuri activând pe piața conservelor din România. „Percep această schimbare într-un mod pozitiv.

 

După o perioadă de extindere și creștere semnificativă a grupului Hamé, compania are nevoie de un proprietar experimentat, capabil să-i dea un nou impuls, să exploateze potențialul și să sprijine Hamé în creșterea și dezvoltarea viitoare”, a declarat Martin Štrupl, CEO-ul Hamé.

 

În momentul de față se așteaptă acordul autorităților de concurență din fiecare țară în care Hamé Holding este prezent, România fiind una dintre aceste piețe. Tranzacția are însă toate șansele să primească aprobarea, cele două companii urmând să creeze un jucător puternic, care va ocupa poziția secundă pe piață și care va reprezenta o provocare la adresa liderului, Scandia Food, se arată într-o analiză efectuată de Progresiv.

 

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...