Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

ORTEC va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkvineri, 21 aprilie, 2017

Una dintre cele mai prestigioase companii de software, la nivel mondial, ORTEC va participa în premieră la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”. Iată cum se prezintă compania:

 

 

Cine este ORTEC?

 

Prin solutii matematice inteligente, ORTEC te ajuta sa analizezi si sa optimizezi luarea deciziilor in aceasta lume aflata in continua schimbare.

 

ORTEC are peste 2.000 de clienti, 900 de angajaţi la nivel mondial si birouri localizate strategic de-a lungul continentelor Europa, America de Nord, America de Sud si regiunea Pacificului. Astfel, poate oferi solutii la scara globala, intotdeauna sustinute de know-how si servicii la nivel regional.

 

Care este misiunea ORTEC?

 

ORTEC doreste sa optimizeze lumea folosind pasiunea sa pentru matematica.

ORTEC este unul dintre liderii mondiali in furnizarea produselor si serviciilor care optimizeaza complet rutarea si dispecerizarea flotei de transport, incarcarea vehiculelor si paletilor, programarea fortei de munca, previzionarea livrarilor, planificarea retelei logistice si controlul depozitului. Compania ofera solutii autonome, personalizate si certificate si integrate cu SAP, sustinute de parteneriate strategice.

 

ORTEC iti va face afacerea mai eficienta, mai previzibila si mai sustenabila, transformand provocarile complexe in solutii usor de utilizat.

Pentru mai multe informații: ortec.com

Alfredo Seafood: Somonul și macroul sunt campionii consumului de pește
Autor: meatmilk  /   joi, 20 aprilie 2017

Somonul și macroul sunt în vârful clasamentului în ceea ce privește preferințele românilor în materie de pește și înregistrează vânzări cu 5% maimari în 2016, decât în 2015; Topul peștilor preferați estecompletat de merluciu și cod alb; Pe fondul scăderii TVA-ului, românii acordă o importanță mai mare calității...

La Angst, Excelența se reinventează cu ”Merinde Urbane”
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 13 aprilie 2017

Când spui Angst, spui Excelență. Când spui Angst, spui calitate la superlativ. Când spui Angst, spui profesionalism desăvârșit și cel mai înalt etalon al afacerilor. Dar, când spui Angst, spui și Sorin Minea, un Sorin Minea pe care de mult timp nu l-am văzut atât de exuberant și încrezător. Asta, pentru că, în sfârșit, Angst...