Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

ORTEC va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkvineri, 21 aprilie, 2017

Una dintre cele mai prestigioase companii de software, la nivel mondial, ORTEC va participa în premieră la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”. Iată cum se prezintă compania:

 

 

Cine este ORTEC?

 

Prin solutii matematice inteligente, ORTEC te ajuta sa analizezi si sa optimizezi luarea deciziilor in aceasta lume aflata in continua schimbare.

 

ORTEC are peste 2.000 de clienti, 900 de angajaţi la nivel mondial si birouri localizate strategic de-a lungul continentelor Europa, America de Nord, America de Sud si regiunea Pacificului. Astfel, poate oferi solutii la scara globala, intotdeauna sustinute de know-how si servicii la nivel regional.

 

Care este misiunea ORTEC?

 

ORTEC doreste sa optimizeze lumea folosind pasiunea sa pentru matematica.

ORTEC este unul dintre liderii mondiali in furnizarea produselor si serviciilor care optimizeaza complet rutarea si dispecerizarea flotei de transport, incarcarea vehiculelor si paletilor, programarea fortei de munca, previzionarea livrarilor, planificarea retelei logistice si controlul depozitului. Compania ofera solutii autonome, personalizate si certificate si integrate cu SAP, sustinute de parteneriate strategice.

 

ORTEC iti va face afacerea mai eficienta, mai previzibila si mai sustenabila, transformand provocarile complexe in solutii usor de utilizat.

Pentru mai multe informații: ortec.com

În 2016, Covalact și-a dublat profitul
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 7 iunie 2017

Potrivit datelor oficiale publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, firma Covalact, unul dintre cei mai mari producători de lactate, a terminat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 230 mil lei (51 mil. euro), în creştere cu 15% faţă de anul anterior.   Mai mult decât atât, profitul net al firmei s-a dublat în anul 2016,...

Josi-Logistic nu va lipsi de la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   luni, 22 mai 2017

Josi-Logistic, o companie care se evidențiază din ce în ce mai mult în rândul producătorilor și distribuitorilor de lactate de foarte bună calitate, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va începe joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Josi –Logistic reprezinta un grup...