Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

ORTEC va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkvineri, 21 aprilie, 2017

Una dintre cele mai prestigioase companii de software, la nivel mondial, ORTEC va participa în premieră la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență într-un nou peisaj economic”. Iată cum se prezintă compania:

 

 

Cine este ORTEC?

 

Prin solutii matematice inteligente, ORTEC te ajuta sa analizezi si sa optimizezi luarea deciziilor in aceasta lume aflata in continua schimbare.

 

ORTEC are peste 2.000 de clienti, 900 de angajaţi la nivel mondial si birouri localizate strategic de-a lungul continentelor Europa, America de Nord, America de Sud si regiunea Pacificului. Astfel, poate oferi solutii la scara globala, intotdeauna sustinute de know-how si servicii la nivel regional.

 

Care este misiunea ORTEC?

 

ORTEC doreste sa optimizeze lumea folosind pasiunea sa pentru matematica.

ORTEC este unul dintre liderii mondiali in furnizarea produselor si serviciilor care optimizeaza complet rutarea si dispecerizarea flotei de transport, incarcarea vehiculelor si paletilor, programarea fortei de munca, previzionarea livrarilor, planificarea retelei logistice si controlul depozitului. Compania ofera solutii autonome, personalizate si certificate si integrate cu SAP, sustinute de parteneriate strategice.

 

ORTEC iti va face afacerea mai eficienta, mai previzibila si mai sustenabila, transformand provocarile complexe in solutii usor de utilizat.

Pentru mai multe informații: ortec.com

În S1-2017, afacerile Grupului Agricola Internațional SA au crescut cu 6%
Autor: meatmilk  /   joi, 20 iulie 2017

(Comunicat) În prima jumătate a anului 2017 Grupul de firme AGRICOLA înregistrează o creștere a cifrei de afaceri de 6% față de perioada similară din 2016, ajungând la 322,658 milioane lei (cifra de afaceri nu mai include și off-urile de vânzări, potrivit legislației aplicabile din 2017. Procentul de creștere a fost calculat în...

Domnul Răzvan Furtună este noul CFO al companiei Cris-Tim
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 iulie 2017

Începând de ieri, domnul Răzvan Furtună este noul CFO al prestigioasei companii Cris-Tim, părăsind astfel funcția de Head of Private Banking BCR, pe care a deținut-o până de curând.   Contactat de redacția revistei Meat.Milk., domnul Furtună ne-a declarat: ”Pentru mine este o schimbare majoră, după o lungă activitate...