Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Oscarul francez pentru Sealpac la categoria sisteme de ambalare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 8 ianuarie, 2014

Compania furnizoare de materiale și echipamente de ambalat Sealpac a câștigat un premiu în Paris pentru sistemul său patentat TenderPac, despre care se spune că mărește semnificativ viața la raft, informează Global Meat News.

TenderPac a fost recompensat cu oscarul l’Emballage la categoria producție în cadrul unui eveniment găzduit de publicația Emballages Magazine în Paris săptămâna trecută.

Sealpac susține că acest sistem poate extinde viața produslui la raft mai mult decât ambalarea MAP sau vacuum (prin aspirare), deoarece poate controla rezervorul vacuum ActiveStick care colectează picăturile pierdute în timpul transportării și depozitării. Acesta a mai adăugat că sistemul de ambalare vacuum cu două compartimente face în așa fel încât carnea să rămână uscată și atractivă pentru consumatori.

Sistemul care este folosit în Germania încă din 2002 este disponibilă sub forma de peliculă flexibilă pentru aplicațiile de termoformare și sub formă de aplicație TraySkin pentru etanșarea caserolelor.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...