Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Otto Broker Asigurări va participa la Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 3 mai, 2017

Otto Broker Asigurări va participa la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, cea mai importantă manifestare anuală dedicată sectoarelor de carne și lapte ale României, care, în acest an, va avea loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Otto Broker este primul broker de asigurari autorizat din Romania, cu o experienta de 15 ani in domeniu.

 

Infiintata in 2001 sub numele Total Advisor, compania noastra ofera servicii de brokeraj de asigurari atat pe segmentul corporate, cat şi in zona retail. Ne-am diferentiat inca de la inceput prin calitatea serviciilor si profesionalismul pus în slujba clientilor.

 

Otto Broker este partenerul tau de incredere, atunci cand vine vorba de asigurari. De 15 ani te reprezentam in discutia cu asiguratorul, cream produse noi, pornind de la nevoile tale si negociem cele mai avantajoase polite pentru tine. Mai mult, de fiecare data, ne pasa de alegerea pe care o faci si te ajutam cu sfaturi si informatii suplimentare ca sa poti lua decizia potrivita.

 

In 2009, Otto Broker a lansat alaturi de Carrefour proiectul national „Asigurari pentru toti”, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe segmentul asigurarilor in centre comerciale. Iar in 2013, Otto Broker a lansat un program de asigurare pentru clientii retelei de hypermarketuri cora.

 

Pe segmentul asigurarilor corporate, oferim clientilor companii servicii de consultanta in domeniul managementului de risc. In acest fel, clientii Otto Broker au la dispozitie o gama larga de servicii si o echipa de profesionisti dedicati care te ajuta sa faci cele mai bune alegeri.

 

Instrumentele de asigurare pe care le oferim acopera cele mai diverse domenii de activitate si industrii, de la servicii financiare, productie si distributie, constructii, la HORECA si IT.

In plus, am dezvoltat expertiza in domenii de inalta specializare si creativitate in asigurari: asigurari de credit comercial, asigurari de garantii, raspunderi profesionale si riscuri cibernetice.

 

Otto Broker este membru ICBA – International Credit Broker Alliance, unul dintre cei mai mari brokeri globali de asigurari de credit comercial.

Managementul unei crize de presă
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 ianuarie 2018

Nicio companie nu este imună la atacurile reputaționale transmise prin presă sau prin intermediul rețelelor sociale, determinând crize care pot izbucni în numeroase moduri și care pot fi amplificate de nenumărate surse. Ultima situație de acest gen a implicat compania Lactalis-România, la finalul anului trecut. Din fericire, pe plan...

MMACA: Utilizarea preferințelor tarifare în Acordul economic UE-Canada
Autor: meatmilk  /   vineri, 15 decembrie 2017

Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat a întocmit o ”Notă privind utilizarea preferințelor tarifare prevăzute în Acordul economic și comercial cuprinzător dintre Uniunea Europeană, pe de o parte, și Canada, pe de altă parte (CETA)”.   Documentul este destinat companiilor care doresc să profite de...