Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Oua vandute la automat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform cotidianului Romania libera, timisorenii fac shopping de oua cu fisa.

Reprezentantii unei ferme avicole din satul Hodoni au adus automate de oua in doua piete din oras. Cei care au iesit sa faca piata au format cozi la gaina de metal. Conform proprietarilor, intr-o singura zi s-au vandut 400 de caserole de oua.

Dupa ce au vazut succesul vacutei de metal, un automat de lapte proaspat, reprezentantii unei ferme avicole de la Hodoni s-au gandit sa achizitioneze doua automate speciale care dau oua proaspata. Astfel a aparut primul automat de oua din Romania.

Aparatele au fost amplasate inca de sambata in Piata Dacia, iar incepand de astazi se va pune in functione unul si in Piata Veche din Calea Lipovei. Cei care au iesit sa faca piata in weekend au format cozi la gaina de metal. Conform proprietarilor, intr-o singura zi s-au vandut 400 de caserole de oua.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...