Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Oua vandute la automat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform cotidianului Romania libera, timisorenii fac shopping de oua cu fisa.

Reprezentantii unei ferme avicole din satul Hodoni au adus automate de oua in doua piete din oras. Cei care au iesit sa faca piata au format cozi la gaina de metal. Conform proprietarilor, intr-o singura zi s-au vandut 400 de caserole de oua.

Dupa ce au vazut succesul vacutei de metal, un automat de lapte proaspat, reprezentantii unei ferme avicole de la Hodoni s-au gandit sa achizitioneze doua automate speciale care dau oua proaspata. Astfel a aparut primul automat de oua din Romania.

Aparatele au fost amplasate inca de sambata in Piata Dacia, iar incepand de astazi se va pune in functione unul si in Piata Veche din Calea Lipovei. Cei care au iesit sa faca piata in weekend au format cozi la gaina de metal. Conform proprietarilor, intr-o singura zi s-au vandut 400 de caserole de oua.

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...