Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Oua vandute la automat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform cotidianului Romania libera, timisorenii fac shopping de oua cu fisa.

Reprezentantii unei ferme avicole din satul Hodoni au adus automate de oua in doua piete din oras. Cei care au iesit sa faca piata au format cozi la gaina de metal. Conform proprietarilor, intr-o singura zi s-au vandut 400 de caserole de oua.

Dupa ce au vazut succesul vacutei de metal, un automat de lapte proaspat, reprezentantii unei ferme avicole de la Hodoni s-au gandit sa achizitioneze doua automate speciale care dau oua proaspata. Astfel a aparut primul automat de oua din Romania.

Aparatele au fost amplasate inca de sambata in Piata Dacia, iar incepand de astazi se va pune in functione unul si in Piata Veche din Calea Lipovei. Cei care au iesit sa faca piata in weekend au format cozi la gaina de metal. Conform proprietarilor, intr-o singura zi s-au vandut 400 de caserole de oua.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...