Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Oua vandute la automat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform cotidianului Romania libera, timisorenii fac shopping de oua cu fisa.

Reprezentantii unei ferme avicole din satul Hodoni au adus automate de oua in doua piete din oras. Cei care au iesit sa faca piata au format cozi la gaina de metal. Conform proprietarilor, intr-o singura zi s-au vandut 400 de caserole de oua.

Dupa ce au vazut succesul vacutei de metal, un automat de lapte proaspat, reprezentantii unei ferme avicole de la Hodoni s-au gandit sa achizitioneze doua automate speciale care dau oua proaspata. Astfel a aparut primul automat de oua din Romania.

Aparatele au fost amplasate inca de sambata in Piata Dacia, iar incepand de astazi se va pune in functione unul si in Piata Veche din Calea Lipovei. Cei care au iesit sa faca piata in weekend au format cozi la gaina de metal. Conform proprietarilor, intr-o singura zi s-au vandut 400 de caserole de oua.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...