Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pack Expo se concentrează pe tehnologii de siguranță alimentară

Autor: Meat MIlkvineri, 25 septembrie, 2015

Mai mult de 30.000 de vizitatori din sectorul de prelucrare și ambalare de carne sunt așteptați să participe anul acesta la expoziția Pack Expo, care va avea loc în Las Vegas la sfârșitul acestei luni, informează Globalmeatnews.

Potrivit organizatorilor evenimentului, peste 2.000 de expozanti vor lua parte la expoziție, care va acoperi cele mai noi tendinte de consum, în mod special tendințe ce țin de siguranta si prospetimea produselor și traseul produsului de la concept la fabrică și mai apoi pe piață.

Deținut și organizat de PMMI, Asociatia pentru Tehnologii de Ambalare și Procesare, Pack Expo are loc între 28 și 30 septembrie la Centrul de Convenții din Las Vegas.
„În afară de tendințele de consum, proteine si soluții profesionale de prelucrare a alimentelor, industria alimentară trebuie să fie la curent cu cele mai noi normele de siguranță alimentară”, a declarat Jim Pittas, senior vice-presedinte, PMMI. „Pack Expo va oferi acces la furnizori și informație, care va face mai accesibile aceste norme de conformitate.”

Expoziția va include diferite zone inclusiv Zona de Procesare, un loc pentru echipamentele de procesare dintre cele mai avansate și automatizate tehnologii.
Zona Brand va expune materiale și containere care dau formă brandurilor importante și este un punct central pentru vizitatorii care caută să îmbunătățească calitățile de prospețime și vizibilitate la raft pentru produsele lor.
În cadrul Zonei Brand, expoziția de inovații în ambalare va conține ambalaje premiate în cadrul unor competiții din întreaga lume.

Seminarul Pack Expo Innovation va include mai mult de 40 de sesiuni de training. Centrul de Resurse pentru Siguranța Alimentară va prezenta, de asemenea seminarii pentru producătorii de proteine, inclusiv „Avantajele utilizării roboților și tehnologiilor avansate pentru a detecta automat Leakers” și „Cum pot îmbunătăți linia de performanță”, prezentat de Craig Souser de la compania JLS Automation și „Dezinfectarea cărnii folosind ozon”, prezentat de Gholamreza Zahedi de la compania Ozone Solutions.

La IFFA 2019, expozanții vor miza pe tehnologii de ultimă generație
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 14 decembrie 2018

În ziua de miercuri, 13 decembrie, la Viena, în organizarea oficialilor de la Messe Frankfurt, a avut loc o întâlnire informală cu jurnaliștii de specialitate din țările riverane Dunării. La eveniment, au participat jurnaliști din presa specializata din Germania, Cehia, Austria, Ungaria, Serbia, Bulgaria și România.   În...

În 2019, IFFA va sărbători cea de-a 70-a aniversare
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 15 noiembrie 2018

Spectacolul internațional de carne IFFA este pregătit să-și marcheze anul viitor cea de-a 70-1 aniversare, introducând noi caracteristici ale evenimentului și extinzând capacității spectacolului global, prin mărirea spațiului de expunere.   Astfel, începând cu 4-9 mai 2019, la Messe Frankfurt, Germania, evenimentul se va...