Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PAGO ESTE IN ROMANIA – Pentru succesul dumneavoastra!

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

De peste 100 de ani, in intreaga lume, numele Pago este sinonim cu excelenta. Grupul elvetian Pago, lider mondial in producerea si comercializarea etichetelor si a tehnologiilor de etichetare, este acum si in Romania! Pago a achizitionat (in noiembrie 2009) Gebacolor, producator de top al etichetelor autocolante, avand o experienta de 14 ani pe piata din Romania. Pago, avand sediul central in Elvetia, a fost infiintat in 1896, are peste 1.100 de angajati si detine locatii de productie si sucursale in Elvetia, Germania, Austria, Franta, Anglia, Romania si Italia, are parteneriate de cooperare cu Thailanda si Rusia, precum si reprezentante in multe alte tari.

Pago Labelling SRL, cu sediul central in Iasi, are peste 60 de angajati, detine o sucursala in Bucuresti, precum si mai multe birouri de vanzari in alte orase din Romania. In acest moment, fabrica din Romania are acces nelimitat la cele mai noi tehnologii si ofera clientilor sai si mai multe be­neficii, bazandu-se pe experienta dobandita, dar si pe capacitatile inovative ale concernului. Pe piata din Romania, Pago ofera solutii complete si de cea mai buna calitate in domeniul etichetelor si tehnologiei etichetarii, adaptate nevoilor clientilor din Romania:
• consultanta in domeniul etichetarii;
• servicii de design si pre-press;
• etichete autoadezive;
• etichete multipagina (booklet);
• etichete functionale (sigilii etc.);
• etichete termocontractibile (sleev-uri)
• sisteme de tiparit si etichetat;
• sisteme rotative si liniare de etichetat;
• service si intretinere;
• livrare rapida, pe tot teritoriul Romaniei si nu numai.

Pago furnizeaza solutia perfecta pentru decorarea produselor, fie ca acest lucru se realizeaza prin etichete autoadezive, sleev-uri sau etichete promotionale ori multipagina. Oricare ar fi nevoile clientilor sai, Pago ofera solutia optima, care satisface si cele mai inalte exigente. Intotdeauna, in centrul activitatii Pago, se afla beneficiile pentru client. Nu doar cerintele curente ale clientului, ci si cele latente sau viitoare sunt traduse in solutii inovatoare.

In calitatea sa de companie internationala de succes, Pago ofera clientilor siguranta deplina. Siguranta in livrare se bazeaza pe capacitatile de productie din Romania dar, ca solutie de backup, si pe capacitatile situate in locatii diferite din Europa. Putem livra, in orice moment, din mai multe locatii diferite, in conditii de calitate maxima. Siguranta, in procesele de productie si dezvoltare a produsulului, este garantata prin certificarea in conformitate cu standardul ISO 9001, dar si prin implementarea unor coduri de buna practica in domeniu (GMP – Good Manufacturing Practices). Procesele sunt sustinute de oameni calificati si instruiti in fabricile Pago din Elvetia si Germania. Nu in ultimul rand, venirea Pago in Romania inseamna demararea unui amplu program de investitii, axat pe cresterea capacitatilor de productie si implementarea de noi tehnologii, toate cu scopul de a oferi beneficii sporite clientilor.

Comagrimpex B & B a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 februarie 2018

Unul dintre cei mai prestigioși furnizori de tehnologie pentru industria de procesare a laptelui și pentru industria românească a băuturilor, în general, Comagrimpex B & B, partener al firmei Della Toffola Group din Italia, a devenit Patrener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, evenimentul central al anului 2018 care se va...

Celule de afumare pentru unități de procesare mici și medii
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 25 ianuarie 2018

Produsele din carne, afumate, sunt un deliciu pentru orice consumator dar și un motor de creștere al afacerii pentru procesatori. În această ediție, pentru exemplificare, am ca exemplificare câteva celule de afumare destinate procesatorilor mici și medii.   Celulă verticală de afumare Weston 30   Weston 30 este un...