Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

PAGO ESTE ÎN ROMÂNIA. Pentru succesul Dumneavoastrã!

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

De peste 100 de ani în întreaga lume, numele Pago este sinonim cu excelenþa. Grupul elveþian Pago, lider mondial în producerea ºi comercializarea etichetelor ºi a tehnologiilor de etichetare, este acum ºi în România! Pago a achiziþionat (noiembrie 2009) Gebacolor, producãtor de top al etichetelor autocolante, având o experienþã de 14 ani pe piaþa din România. Pago, având sediul central în Elveþia, a fost înfiinþat în 1896, are peste 1.100 de angajaþi ºi deþine locaþii de producþie ºi sucursale în Elveþia, Germania, Austria, Franþa, Anglia, România ºi Italia, are parteneriate de cooperare cu Thailanda ºi Rusia ºi reprezentanþe în multe alte þãri.

Pago Labelling SRL, cu sediul central în Iaºi, are peste 60 de angajaþi, deþine o sucursalã în Bucureºti, precum ºi mai multe birouri de vânzãri în Timiºoara, Braºov, Baia Mare. În acest moment, fabrica din România are acces nelimitat la cele mai noi tehnologii ºi oferã clienþilor sãi ºi mai multe beneficii, bazându-se pe experienþa dobânditã, dar ºi pe capacitãþile inovative ale concernului. Pe piaþa din România, Pago oferã soluþii complete ºi de cea mai bunã calitate în domeniul etichetelor ºi tehnologiei etichetãrii, adaptate nevoilor clienþilor din România.

În calitatea sa de companie internaþionalã de succes, Pago oferã clienþilor siguranþã deplinã. Siguranþa în livrare se bazeazã pe capacitãþile de producþie din România dar, ca soluþie de backup, ºi pe capacitãþile situate în locaþii diferite din Europa. Putem livra, în orice moment, din mai multe locaþii diferite, în condiþii de calitate maximã. Siguranþa în procesele de producþie ºi dezvoltare a produsulului este garantatã prin certificarea în conformitate cu standardul ISO 9001 a tuturor fabricilor din Europa, inclusiv a fabricii din România. Procesele sunt susþinute de oameni calificaþi ºi instruiþi în fabricile Pago din Elveþia ºi Germania.

Nu în ultimul rând, venirea Pago în România înseamnã demararea unui amplu program de investiþii, axat pe creºterea capacitãþilor de producþie ºi implementarea de noi tehnologii, toate cu scopul de a oferi beneficii sporite clienþilor. În perioada octombrie 2010 – decembrie 2011, investiþiile Pago în România vor depãºi 2 milioane de euro, constând în utilaje ºi tehnologii moderne de producþie.

Dunapack își extinde operațiunile de producție a cartonului ondulat
Autor: meatmilk  /   miercuri, 25 octombrie 2017

(Comunicat) Divizia Dunapack Packaging își amplifică operațiunile în România prin noua fabrică de ambalaje din carton ondulat aflată în zona Bucureștiului și prin modernizarea tehnică semnificativă a fabricii existente DunapackRambox   Grupul de firme deținut de familia Prinzhorn își întărește centrul de producție...

Potențialul nanotehnologiei în ambalarea produselor din carne
Autor: Aura Alexa Ioan  /   miercuri, 25 octombrie 2017

Creșterea cererii pentru o producție durabilă, creșterea concurenței și luarea în considerare a preocupărilor legate de sănătate au condus industria cărnii pe calea inovării permanente. Industria cărnii din întreaga lume se concentrează azi, pe dezvoltarea de noi produse și procese din carne pentru a satisface cererea...