Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pagubele din sectorul alimentar haitian incep sa se diminueze

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Productia alimentara din Haiti incepe sa-si revina usor, dar ramane in continuare sub nivelul existent inainte de cutremurul din ianuarie 2010, potrivit unui raport al Organizatiei de Alimentatie si Agricultura al Natiunilor Unite (FAO). Expertii FAO estimeaza ca, in aceste conditii, ramane neacoperit un deficit de aproximativ 180 000 tone de alimente.

In zonele afectate de cutremur in care existau sistem de irigatii si posibilitatea de a fertiliza, iar semintele si creditele au fost imbunatatite inca din 2009, se asteapta ca nivelul productiei de orez sa cresca cu 15%, datorita ajutorului FAO si a altor membri ai Natiunilor Unite.

Myrta Kaulard, director pentru Haiti al WFP, a declarat: „Este foarte incurajator, faptul ca intr-un ana sa dificil sectorul agricol s-a mentinut la o buna performanta. Mai este insa mult de munca pentru a imbunatati securitatea alimentara in aceasta tara. Rezultatele bune obtinute confirma insa ca suntem pe calea cea buna.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...