Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pagubele din sectorul alimentar haitian incep sa se diminueze

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Productia alimentara din Haiti incepe sa-si revina usor, dar ramane in continuare sub nivelul existent inainte de cutremurul din ianuarie 2010, potrivit unui raport al Organizatiei de Alimentatie si Agricultura al Natiunilor Unite (FAO). Expertii FAO estimeaza ca, in aceste conditii, ramane neacoperit un deficit de aproximativ 180 000 tone de alimente.

In zonele afectate de cutremur in care existau sistem de irigatii si posibilitatea de a fertiliza, iar semintele si creditele au fost imbunatatite inca din 2009, se asteapta ca nivelul productiei de orez sa cresca cu 15%, datorita ajutorului FAO si a altor membri ai Natiunilor Unite.

Myrta Kaulard, director pentru Haiti al WFP, a declarat: „Este foarte incurajator, faptul ca intr-un ana sa dificil sectorul agricol s-a mentinut la o buna performanta. Mai este insa mult de munca pentru a imbunatati securitatea alimentara in aceasta tara. Rezultatele bune obtinute confirma insa ca suntem pe calea cea buna.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...