Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pangram preia brandul Cămara cu Bucate

Autor: Meat MIlkmarți, 12 noiembrie, 2013

Recent, brandul Camara cu Bucate a intrat in portofoliul companiei Pangram, insa va fi in continuare produs de compania Prefera Foods. Odata cu aceasta schimbare de proprietar, brandul vizeaza si cresterea distributiei dincolo de comertul traditional, catre retailul modern.

Gama Camara cu Bucate cuprinde produse precum pateuri, toate cu sistem easy open, mancaruri gatite precum fasole cu costita, fasole cu carnaciori, iahnie dar si sortimente de mancaruri la borcan ca zacusca de vinete, zacusca de ciuperci, zacusca de fasole, zacusca picanta, tocana de legume, fasole batuta si altele, noteaza Magazinul progresiv.

Tot recent, in octombrie, colaborarea dintre Pangram si Prefera Foods s-a extins prin preluarea distributiei produselor Capricii si Delicii in magazinele traditionale. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...