Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Parcul national apuseni promovat prin carnea de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prin carnea de vita bio, provenita de la animalele crescute pe pajistile netratate chimic din Padis, gospodaria traditionala si insotitorul care stie tot despre acestea vor fi promovati Muntii Apuseni.

Centrul pentru Arii protejate si Dezvoltare Durabila (CAPDD) Bihor inregistreaza cele trei marci la OSIM, in aceasta toamna. Parcul National Apuseni detine trei produse care vor purta, din aceasta luna, marca produs in Parcul National Apuseni: Ferma din Apuseni, produsele din carne de vita si insotitorul de recreere si descoperire Apuseni.

Studiile CAPDD Bihor arata zona Padis este cel mai important furnizor de carne de vita bio din tara. Crearea brandului va stimula asocierea in vederea procesarii carnii, in aceasta zona. 30% din carnea de vita bio provine, in prezent, din Parcul National Apuseni. (Ioan ªerbanescu)

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...