Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Parcul national apuseni promovat prin carnea de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prin carnea de vita bio, provenita de la animalele crescute pe pajistile netratate chimic din Padis, gospodaria traditionala si insotitorul care stie tot despre acestea vor fi promovati Muntii Apuseni.

Centrul pentru Arii protejate si Dezvoltare Durabila (CAPDD) Bihor inregistreaza cele trei marci la OSIM, in aceasta toamna. Parcul National Apuseni detine trei produse care vor purta, din aceasta luna, marca produs in Parcul National Apuseni: Ferma din Apuseni, produsele din carne de vita si insotitorul de recreere si descoperire Apuseni.

Studiile CAPDD Bihor arata zona Padis este cel mai important furnizor de carne de vita bio din tara. Crearea brandului va stimula asocierea in vederea procesarii carnii, in aceasta zona. 30% din carnea de vita bio provine, in prezent, din Parcul National Apuseni. (Ioan ªerbanescu)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...