Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Parcul national apuseni promovat prin carnea de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prin carnea de vita bio, provenita de la animalele crescute pe pajistile netratate chimic din Padis, gospodaria traditionala si insotitorul care stie tot despre acestea vor fi promovati Muntii Apuseni.

Centrul pentru Arii protejate si Dezvoltare Durabila (CAPDD) Bihor inregistreaza cele trei marci la OSIM, in aceasta toamna. Parcul National Apuseni detine trei produse care vor purta, din aceasta luna, marca produs in Parcul National Apuseni: Ferma din Apuseni, produsele din carne de vita si insotitorul de recreere si descoperire Apuseni.

Studiile CAPDD Bihor arata zona Padis este cel mai important furnizor de carne de vita bio din tara. Crearea brandului va stimula asocierea in vederea procesarii carnii, in aceasta zona. 30% din carnea de vita bio provine, in prezent, din Parcul National Apuseni. (Ioan ªerbanescu)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...