Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pardoseli industriale de la SIKA ROMANIA

Autor: miercuri, 28 mai, 2014

Sistemele moderne de pardoseli pentru domeniile industriale au la bază tehnologii carepermit îmbinarea optimă dintre utilitate, condiţii arhitecturale specifice, design şi cerinţele beneficiarilor.

 

Beneficiind de rezultatele preocuparilor propriilor specialisti, Sika a dezvoltat soluţii pentru industria alimentară care respectă standardele şi normele europene în domeniu, adaptate la cerinţele proiectelor de pe piaţa autohtonă, prin suportul oferit de către consultanţii săi tehnici.

 

Sistemele de pardoseli speciale sunt necesare pentru spaţiile din industria alimentară cu următoarele destinaţii:
depozite de fructe şi legume;
depozite pentru stocarea materiilor prime şi a produselorfinite din industria alimentară
crescătorii de animale şi păsări;
abatoare şi spaţii de procesare a cărnii;
spaţii frigorifice şi de congelare a produselor alimentare;
fabrici de producţie şi îmbuteliere a berii, vinului şi a băuturilor;

Aceste spaţii industriale sunt supuse, în general, unor condiţii de exploatare dure, datorită cerinţelor de igienă foarte stricte care trebuie respectate.

Stratul de uzură al pardoselii trebuie să confere întregului sistem rezistenţă în timp la solicitările factorilor chimici şi fizici ceacţionează în timpul spălării cu detergenţi specifici, apă caldă, aburi sub presiune sau la şocuri termice şi la impact de natură mecanică.

 

Pregătirea stratului suport în vederea instalării sistemului de pardoseală
Suportul de beton trebuie sa fie proiectat ca dala bine stabilizată, solidă şi cu rezistenţe la compresiune (min. 25 N/mm2) şi la smulgere (min. 1,5 N/mm2).

 

Pregătirea suportului se face iniţial, prin mijloace mecanice de pregătire, precum: sablare, frezare, şlefuire sau metode combinate din cele enumerate anterior, cu scopul îndepărtării laptelui de ciment şi obţinerii unei suprafeţe texturate, aderente, cu pori deschişi, urmată de curăţare şi aspirare, pentru îndepărtarea particulelor fine de impurităţi şi praf şi la sfârşit, repararea eventualelor defecte, evitând reflectarea acestora pe stratul de uzură.
În concluzie, pregătirea stratului suport este extrem de importantă şi reprezintă cea. 70% din execuţia unei pardoseli industriale durabile.

 

În alegerea şi execuţia unui sistem ca strat de uzură cu rezistenţă la condiţii extreme de lucru trebuie să se ia în considerare specificaţiile arhitectului respectiv proiectantului şi recomandarea consultanţilortehnici.

Sistemele moderne de pardoseli pentru domeniile industriale au la bază tehnologii carepermit îmbinarea optimă dintre utilitate, condiţii arhitecturale specifice, design şi cerinţele beneficiarilor.

 

Beneficiind de rezultatele preocuparilor propriilor specialisti, Sika a dezvoltat soluţii pentru industria alimentară care respectă standardele şi normele europene în domeniu, adaptate la cerinţele proiectelor de pe piaţa autohtonă, prin suportul oferit de către consultanţii săi tehnici.

 

Sistemele de pardoseli speciale sunt necesare pentru spaţiile din industria alimentară cu următoarele destinaţii:
depozite de fructe şi legume;
depozite pentru stocarea materiilor prime şi a produselorfinite din industria alimentară
crescătorii de animale şi păsări;
abatoare şi spaţii de procesare a cărnii;
spaţii frigorifice şi de congelare a produselor alimentare;
fabrici de producţie şi îmbuteliere a berii, vinului şi a băuturilor;

Aceste spaţii industriale sunt supuse, în general, unor condiţii de exploatare dure, datorită cerinţelor de igienă foarte stricte care trebuie respectate.

Stratul de uzură al pardoselii trebuie să confere întregului sistem rezistenţă în timp la solicitările factorilor chimici şi fizici ceacţionează în timpul spălării cu detergenţi specifici, apă caldă, aburi sub presiune sau la şocuri termice şi la impact de natură mecanică.

 

Pregătirea stratului suport în vederea instalării sistemului de pardoseală
Suportul de beton trebuie sa fie proiectat ca dala bine stabilizată, solidă şi cu rezistenţe la compresiune (min. 25 N/mm2) şi la smulgere (min. 1,5 N/mm2).

 

Pregătirea suportului se face iniţial, prin mijloace mecanice de pregătire, precum: sablare, frezare, şlefuire sau metode combinate din cele enumerate anterior, cu scopul îndepărtării laptelui de ciment şi obţinerii unei suprafeţe texturate, aderente, cu pori deschişi, urmată de curăţare şi aspirare, pentru îndepărtarea particulelor fine de impurităţi şi praf şi la sfârşit, repararea eventualelor defecte, evitând reflectarea acestora pe stratul de uzură.
În concluzie, pregătirea stratului suport este extrem de importantă şi reprezintă cea. 70% din execuţia unei pardoseli industriale durabile.

 

În alegerea şi execuţia unui sistem ca strat de uzură cu rezistenţă la condiţii extreme de lucru trebuie să se ia în considerare specificaţiile arhitectului respectiv proiectantului şi recomandarea consultanţilor tehnici.

sika2

C.C. a pus în discuție publică preluarea Betty Ice de către Unilever
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice angajamentele propuse de Unilever South Central Europe SA pentru a elimina îngrijorările de natură concurențială în contextul preluării companiei Betty Ice.   Grupul Unilever îşi desfăşoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate...

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Pardoseli industriale de la SIKA ROMANIA

Autor: Meat MIlkluni, 26 mai, 2014

Sistemele moderne de pardoseli pentru domeniile industriale au la bază tehnologii carepermit îmbinarea optimă dintre utilitate, condiţii arhitecturale specifice, design şi cerinţele beneficiarilor.

 

Beneficiind de rezultatele preocuparilor propriilor specialisti, Sika a dezvoltat soluţii pentru industria alimentară care respectă standardele şi normele europene în domeniu, adaptate la cerinţele proiectelor de pe piaţa autohtonă, prin suportul oferit de către consultanţii săi tehnici.

 

Sistemele de pardoseli speciale sunt necesare pentru spaţiile din industria alimentară cu următoarele destinaţii:
depozite de fructe şi legume;
depozite pentru stocarea materiilor prime şi a produselorfinite din industria alimentară
crescătorii de animale şi păsări;
abatoare şi spaţii de procesare a cărnii;
spaţii frigorifice şi de congelare a produselor alimentare;
fabrici de producţie şi îmbuteliere a berii, vinului şi a băuturilor;

Aceste spaţii industriale sunt supuse, în general, unor condiţii de exploatare dure, datorită cerinţelor de igienă foarte stricte care trebuie respectate.

Stratul de uzură al pardoselii trebuie să confere întregului sistem rezistenţă în timp la solicitările factorilor chimici şi fizici ceacţionează în timpul spălării cu detergenţi specifici, apă caldă, aburi sub presiune sau la şocuri termice şi la impact de natură mecanică.

 

Pregătirea stratului suport în vederea instalării sistemului de pardoseală
Suportul de beton trebuie sa fie proiectat ca dala bine stabilizată, solidă şi cu rezistenţe la compresiune (min. 25 N/mm2) şi la smulgere (min. 1,5 N/mm2).

 

Pregătirea suportului se face iniţial, prin mijloace mecanice de pregătire, precum: sablare, frezare, şlefuire sau metode combinate din cele enumerate anterior, cu scopul îndepărtării laptelui de ciment şi obţinerii unei suprafeţe texturate, aderente, cu pori deschişi, urmată de curăţare şi aspirare, pentru îndepărtarea particulelor fine de impurităţi şi praf şi la sfârşit, repararea eventualelor defecte, evitând reflectarea acestora pe stratul de uzură.
În concluzie, pregătirea stratului suport este extrem de importantă şi reprezintă cea. 70% din execuţia unei pardoseli industriale durabile.

 

În alegerea şi execuţia unui sistem ca strat de uzură cu rezistenţă la condiţii extreme de lucru trebuie să se ia în considerare specificaţiile arhitectului respectiv proiectantului şi recomandarea consultanţilortehnici.

Sistemele moderne de pardoseli pentru domeniile industriale au la bază tehnologii carepermit îmbinarea optimă dintre utilitate, condiţii arhitecturale specifice, design şi cerinţele beneficiarilor.

 

Beneficiind de rezultatele preocuparilor propriilor specialisti, Sika a dezvoltat soluţii pentru industria alimentară care respectă standardele şi normele europene în domeniu, adaptate la cerinţele proiectelor de pe piaţa autohtonă, prin suportul oferit de către consultanţii săi tehnici.

 

Sistemele de pardoseli speciale sunt necesare pentru spaţiile din industria alimentară cu următoarele destinaţii:
depozite de fructe şi legume;
depozite pentru stocarea materiilor prime şi a produselorfinite din industria alimentară
crescătorii de animale şi păsări;
abatoare şi spaţii de procesare a cărnii;
spaţii frigorifice şi de congelare a produselor alimentare;
fabrici de producţie şi îmbuteliere a berii, vinului şi a băuturilor;

Aceste spaţii industriale sunt supuse, în general, unor condiţii de exploatare dure, datorită cerinţelor de igienă foarte stricte care trebuie respectate.

Stratul de uzură al pardoselii trebuie să confere întregului sistem rezistenţă în timp la solicitările factorilor chimici şi fizici ceacţionează în timpul spălării cu detergenţi specifici, apă caldă, aburi sub presiune sau la şocuri termice şi la impact de natură mecanică.

 

Pregătirea stratului suport în vederea instalării sistemului de pardoseală
Suportul de beton trebuie sa fie proiectat ca dala bine stabilizată, solidă şi cu rezistenţe la compresiune (min. 25 N/mm2) şi la smulgere (min. 1,5 N/mm2).

 

Pregătirea suportului se face iniţial, prin mijloace mecanice de pregătire, precum: sablare, frezare, şlefuire sau metode combinate din cele enumerate anterior, cu scopul îndepărtării laptelui de ciment şi obţinerii unei suprafeţe texturate, aderente, cu pori deschişi, urmată de curăţare şi aspirare, pentru îndepărtarea particulelor fine de impurităţi şi praf şi la sfârşit, repararea eventualelor defecte, evitând reflectarea acestora pe stratul de uzură.
În concluzie, pregătirea stratului suport este extrem de importantă şi reprezintă cea. 70% din execuţia unei pardoseli industriale durabile.

 

În alegerea şi execuţia unui sistem ca strat de uzură cu rezistenţă la condiţii extreme de lucru trebuie să se ia în considerare specificaţiile arhitectului respectiv proiectantului şi recomandarea consultanţilortehnici.

sika2

Toate ambalajele Mondelez vor fi reciclabile până în 2025
Autor: meatmilk  /   luni, 15 octombrie 2018

(Comunicat) Mondelēz International anunță un nou angajament de a avea toate ambalajele reciclabile și de a furniza informații de reciclare până în 2025.Compania va lucra în parteneriate, astfel încât ambalajele să poată fi colectate și reciclate pe piețe din întreaga lume. Acest nou angajament face parte din strategia companiei...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția PPA
Autor: meatmilk  /   luni, 15 octombrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 246 de localități din 13 județe, cu un număr de 998 de focare (dintre care 15 în exploatații comerciale) și 90 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 348.691 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficientă a măsurilor de...

Directorul general AFIR a participat la Ziua Recoltei, eveniment organizat la Slatina
Autor: meatmilk  /   luni, 15 octombrie 2018

(Comunicat) Directorul general AFIR, Adrian CHESNOIU, alături de președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii din Camera Deputaților, Alexandru STĂNESCU, a participat la „Ziua Recoltei”, eveniment organizat de Direcția Agricolă a județului Olt în municipiul Slatina.   „Ziua...

C.C. a pus în discuție publică preluarea Betty Ice de către Unilever
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenței supune dezbaterii publice angajamentele propuse de Unilever South Central Europe SA pentru a elimina îngrijorările de natură concurențială în contextul preluării companiei Betty Ice.   Grupul Unilever îşi desfăşoară activitatea în industria bunurilor de consum, furnizând bunuri din toate...

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...