Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pardoseli industriale de la SIKA ROMANIA

Autor: miercuri, 28 mai, 2014

Sistemele moderne de pardoseli pentru domeniile industriale au la bază tehnologii carepermit îmbinarea optimă dintre utilitate, condiţii arhitecturale specifice, design şi cerinţele beneficiarilor.

 

Beneficiind de rezultatele preocuparilor propriilor specialisti, Sika a dezvoltat soluţii pentru industria alimentară care respectă standardele şi normele europene în domeniu, adaptate la cerinţele proiectelor de pe piaţa autohtonă, prin suportul oferit de către consultanţii săi tehnici.

 

Sistemele de pardoseli speciale sunt necesare pentru spaţiile din industria alimentară cu următoarele destinaţii:
depozite de fructe şi legume;
depozite pentru stocarea materiilor prime şi a produselorfinite din industria alimentară
crescătorii de animale şi păsări;
abatoare şi spaţii de procesare a cărnii;
spaţii frigorifice şi de congelare a produselor alimentare;
fabrici de producţie şi îmbuteliere a berii, vinului şi a băuturilor;

Aceste spaţii industriale sunt supuse, în general, unor condiţii de exploatare dure, datorită cerinţelor de igienă foarte stricte care trebuie respectate.

Stratul de uzură al pardoselii trebuie să confere întregului sistem rezistenţă în timp la solicitările factorilor chimici şi fizici ceacţionează în timpul spălării cu detergenţi specifici, apă caldă, aburi sub presiune sau la şocuri termice şi la impact de natură mecanică.

 

Pregătirea stratului suport în vederea instalării sistemului de pardoseală
Suportul de beton trebuie sa fie proiectat ca dala bine stabilizată, solidă şi cu rezistenţe la compresiune (min. 25 N/mm2) şi la smulgere (min. 1,5 N/mm2).

 

Pregătirea suportului se face iniţial, prin mijloace mecanice de pregătire, precum: sablare, frezare, şlefuire sau metode combinate din cele enumerate anterior, cu scopul îndepărtării laptelui de ciment şi obţinerii unei suprafeţe texturate, aderente, cu pori deschişi, urmată de curăţare şi aspirare, pentru îndepărtarea particulelor fine de impurităţi şi praf şi la sfârşit, repararea eventualelor defecte, evitând reflectarea acestora pe stratul de uzură.
În concluzie, pregătirea stratului suport este extrem de importantă şi reprezintă cea. 70% din execuţia unei pardoseli industriale durabile.

 

În alegerea şi execuţia unui sistem ca strat de uzură cu rezistenţă la condiţii extreme de lucru trebuie să se ia în considerare specificaţiile arhitectului respectiv proiectantului şi recomandarea consultanţilortehnici.

Sistemele moderne de pardoseli pentru domeniile industriale au la bază tehnologii carepermit îmbinarea optimă dintre utilitate, condiţii arhitecturale specifice, design şi cerinţele beneficiarilor.

 

Beneficiind de rezultatele preocuparilor propriilor specialisti, Sika a dezvoltat soluţii pentru industria alimentară care respectă standardele şi normele europene în domeniu, adaptate la cerinţele proiectelor de pe piaţa autohtonă, prin suportul oferit de către consultanţii săi tehnici.

 

Sistemele de pardoseli speciale sunt necesare pentru spaţiile din industria alimentară cu următoarele destinaţii:
depozite de fructe şi legume;
depozite pentru stocarea materiilor prime şi a produselorfinite din industria alimentară
crescătorii de animale şi păsări;
abatoare şi spaţii de procesare a cărnii;
spaţii frigorifice şi de congelare a produselor alimentare;
fabrici de producţie şi îmbuteliere a berii, vinului şi a băuturilor;

Aceste spaţii industriale sunt supuse, în general, unor condiţii de exploatare dure, datorită cerinţelor de igienă foarte stricte care trebuie respectate.

Stratul de uzură al pardoselii trebuie să confere întregului sistem rezistenţă în timp la solicitările factorilor chimici şi fizici ceacţionează în timpul spălării cu detergenţi specifici, apă caldă, aburi sub presiune sau la şocuri termice şi la impact de natură mecanică.

 

Pregătirea stratului suport în vederea instalării sistemului de pardoseală
Suportul de beton trebuie sa fie proiectat ca dala bine stabilizată, solidă şi cu rezistenţe la compresiune (min. 25 N/mm2) şi la smulgere (min. 1,5 N/mm2).

 

Pregătirea suportului se face iniţial, prin mijloace mecanice de pregătire, precum: sablare, frezare, şlefuire sau metode combinate din cele enumerate anterior, cu scopul îndepărtării laptelui de ciment şi obţinerii unei suprafeţe texturate, aderente, cu pori deschişi, urmată de curăţare şi aspirare, pentru îndepărtarea particulelor fine de impurităţi şi praf şi la sfârşit, repararea eventualelor defecte, evitând reflectarea acestora pe stratul de uzură.
În concluzie, pregătirea stratului suport este extrem de importantă şi reprezintă cea. 70% din execuţia unei pardoseli industriale durabile.

 

În alegerea şi execuţia unui sistem ca strat de uzură cu rezistenţă la condiţii extreme de lucru trebuie să se ia în considerare specificaţiile arhitectului respectiv proiectantului şi recomandarea consultanţilor tehnici.

sika2

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...

Pardoseli industriale de la SIKA ROMANIA

Autor: Meat MIlkluni, 26 mai, 2014

Sistemele moderne de pardoseli pentru domeniile industriale au la bază tehnologii carepermit îmbinarea optimă dintre utilitate, condiţii arhitecturale specifice, design şi cerinţele beneficiarilor.

 

Beneficiind de rezultatele preocuparilor propriilor specialisti, Sika a dezvoltat soluţii pentru industria alimentară care respectă standardele şi normele europene în domeniu, adaptate la cerinţele proiectelor de pe piaţa autohtonă, prin suportul oferit de către consultanţii săi tehnici.

 

Sistemele de pardoseli speciale sunt necesare pentru spaţiile din industria alimentară cu următoarele destinaţii:
depozite de fructe şi legume;
depozite pentru stocarea materiilor prime şi a produselorfinite din industria alimentară
crescătorii de animale şi păsări;
abatoare şi spaţii de procesare a cărnii;
spaţii frigorifice şi de congelare a produselor alimentare;
fabrici de producţie şi îmbuteliere a berii, vinului şi a băuturilor;

Aceste spaţii industriale sunt supuse, în general, unor condiţii de exploatare dure, datorită cerinţelor de igienă foarte stricte care trebuie respectate.

Stratul de uzură al pardoselii trebuie să confere întregului sistem rezistenţă în timp la solicitările factorilor chimici şi fizici ceacţionează în timpul spălării cu detergenţi specifici, apă caldă, aburi sub presiune sau la şocuri termice şi la impact de natură mecanică.

 

Pregătirea stratului suport în vederea instalării sistemului de pardoseală
Suportul de beton trebuie sa fie proiectat ca dala bine stabilizată, solidă şi cu rezistenţe la compresiune (min. 25 N/mm2) şi la smulgere (min. 1,5 N/mm2).

 

Pregătirea suportului se face iniţial, prin mijloace mecanice de pregătire, precum: sablare, frezare, şlefuire sau metode combinate din cele enumerate anterior, cu scopul îndepărtării laptelui de ciment şi obţinerii unei suprafeţe texturate, aderente, cu pori deschişi, urmată de curăţare şi aspirare, pentru îndepărtarea particulelor fine de impurităţi şi praf şi la sfârşit, repararea eventualelor defecte, evitând reflectarea acestora pe stratul de uzură.
În concluzie, pregătirea stratului suport este extrem de importantă şi reprezintă cea. 70% din execuţia unei pardoseli industriale durabile.

 

În alegerea şi execuţia unui sistem ca strat de uzură cu rezistenţă la condiţii extreme de lucru trebuie să se ia în considerare specificaţiile arhitectului respectiv proiectantului şi recomandarea consultanţilortehnici.

Sistemele moderne de pardoseli pentru domeniile industriale au la bază tehnologii carepermit îmbinarea optimă dintre utilitate, condiţii arhitecturale specifice, design şi cerinţele beneficiarilor.

 

Beneficiind de rezultatele preocuparilor propriilor specialisti, Sika a dezvoltat soluţii pentru industria alimentară care respectă standardele şi normele europene în domeniu, adaptate la cerinţele proiectelor de pe piaţa autohtonă, prin suportul oferit de către consultanţii săi tehnici.

 

Sistemele de pardoseli speciale sunt necesare pentru spaţiile din industria alimentară cu următoarele destinaţii:
depozite de fructe şi legume;
depozite pentru stocarea materiilor prime şi a produselorfinite din industria alimentară
crescătorii de animale şi păsări;
abatoare şi spaţii de procesare a cărnii;
spaţii frigorifice şi de congelare a produselor alimentare;
fabrici de producţie şi îmbuteliere a berii, vinului şi a băuturilor;

Aceste spaţii industriale sunt supuse, în general, unor condiţii de exploatare dure, datorită cerinţelor de igienă foarte stricte care trebuie respectate.

Stratul de uzură al pardoselii trebuie să confere întregului sistem rezistenţă în timp la solicitările factorilor chimici şi fizici ceacţionează în timpul spălării cu detergenţi specifici, apă caldă, aburi sub presiune sau la şocuri termice şi la impact de natură mecanică.

 

Pregătirea stratului suport în vederea instalării sistemului de pardoseală
Suportul de beton trebuie sa fie proiectat ca dala bine stabilizată, solidă şi cu rezistenţe la compresiune (min. 25 N/mm2) şi la smulgere (min. 1,5 N/mm2).

 

Pregătirea suportului se face iniţial, prin mijloace mecanice de pregătire, precum: sablare, frezare, şlefuire sau metode combinate din cele enumerate anterior, cu scopul îndepărtării laptelui de ciment şi obţinerii unei suprafeţe texturate, aderente, cu pori deschişi, urmată de curăţare şi aspirare, pentru îndepărtarea particulelor fine de impurităţi şi praf şi la sfârşit, repararea eventualelor defecte, evitând reflectarea acestora pe stratul de uzură.
În concluzie, pregătirea stratului suport este extrem de importantă şi reprezintă cea. 70% din execuţia unei pardoseli industriale durabile.

 

În alegerea şi execuţia unui sistem ca strat de uzură cu rezistenţă la condiţii extreme de lucru trebuie să se ia în considerare specificaţiile arhitectului respectiv proiectantului şi recomandarea consultanţilortehnici.

sika2

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...

O nouă soluție de ambalare a brânzeturilor maturate
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 24 mai 2018

O soluție ”convenience” de la RPC Superfos redă o nouă viață ambalajelor brânzeiturilor de înaltă calitate de la Skånemejerier, un producător de brânză maturată din Suedia. Folosit pentru noua brânză maturată Allerum, ambalajul în formă de pană cu etichetă și barieră de oxigen asigură faptul că clienții nu au nevoie de...

Inovații în domeniul detecției și al controlului calității produselor din carne
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 24 mai 2018

Eagle Product Inspection își va lansa noile sisteme de analiză cu raze X pentru carne și produse din carne, care asigură detectarea și respingerea superioară a contaminanților fizici, efectuează analiza grăsimilor și alte controale de calitate și integritate. Aceste sisteme includ:   - Eagle FA3: Analiza grăsimii InLine,...

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...