Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari

Autor: meatmilkmiercuri, 14 noiembrie, 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P’tit Quebec și aMOOza.

 

Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu achiziția în valoare de 1,62 miliarde de dolari, în urma unui „proces de licitație competitivă”.

 

Miscarea subliniaza dorinta ca Parmalat Canada să investească mai departe in sectorul lactatelor locale, asigurându-și un „vot de incredere” pentru viitor. De asemenea, achiziția va permite companiei să utilizeze mai multe ingrediente din lapte pe care le produce deja, pentru a reduce cantitatea de deșeuri și pentru a spori autosuficiența.

 

„Dacă va fi aprobată, tranzacția va asigura și va crește producția de brânză în Canada și va transforma Parmalat Canada într-o companie mai competitivă, care, la rândul ei, va ajuta la protejarea locurilor de muncă și va sprijini veniturile din fermele de lactate”, au declarat oficiali Parmalat, citați de Dairy Reporter.

 

Parmalat a dezvăluit avantajele strategice ale achiziției, inclusiv planurile de a mobiliza popularitatea mărcii Cracker Barrel. În acest fel, Parmalat își va spori reprezentarea în zonele din Canada, cum ar fi Québec, unde acoperirea este limitată. Parmalat are în prezent în Canada aproape 3.000 de angajați și 16 fabrici de prelucrare a laptelui.

A fost încheiat Tratatul de Liber-schimb UE-Japonia
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Uniunea Europeană și Japonia au încheiat Acordul de Liber-schimb. Acordul de parteneriat economic (APE) între UE și Japonia a intrat în vigoare la 1 februarie 2019. Întreprinderile și consumatorii din întreaga Europă și din Japonia pot profita acum de cea mai mare zonă de comerț deschis din lume. În România, 271 de...

Interpack Dusseldorf își extinde operațiunile în Africa
Autor: meatmilk  /   vineri, 14 decembrie 2018

(Comunicat) Interpack-Messe Düsseldorf se extinde în regiunea Orientul Mijlociu (MEA), sub denumirea de "PACprocess MEA", care va avea loc anual la Centrul Internațional de Expoziții din Cairo, începând din decembrie 2019.   Târgul de comerț poate conta pe sprijinul larg numeroși parteneri de afaceri și organizații...