Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari

Autor: meatmilkmiercuri, 14 noiembrie, 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P’tit Quebec și aMOOza.

 

Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu achiziția în valoare de 1,62 miliarde de dolari, în urma unui „proces de licitație competitivă”.

 

Miscarea subliniaza dorinta ca Parmalat Canada să investească mai departe in sectorul lactatelor locale, asigurându-și un „vot de incredere” pentru viitor. De asemenea, achiziția va permite companiei să utilizeze mai multe ingrediente din lapte pe care le produce deja, pentru a reduce cantitatea de deșeuri și pentru a spori autosuficiența.

 

„Dacă va fi aprobată, tranzacția va asigura și va crește producția de brânză în Canada și va transforma Parmalat Canada într-o companie mai competitivă, care, la rândul ei, va ajuta la protejarea locurilor de muncă și va sprijini veniturile din fermele de lactate”, au declarat oficiali Parmalat, citați de Dairy Reporter.

 

Parmalat a dezvăluit avantajele strategice ale achiziției, inclusiv planurile de a mobiliza popularitatea mărcii Cracker Barrel. În acest fel, Parmalat își va spori reprezentarea în zonele din Canada, cum ar fi Québec, unde acoperirea este limitată. Parmalat are în prezent în Canada aproape 3.000 de angajați și 16 fabrici de prelucrare a laptelui.

PPA a ajuns în Japonia!
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 1 noiembrie 2018

Autoritățile japoneze au identificat prezența virusului pestei porcine africane într-un transport de cârnați introduși în țară de o persoană particulară venită din China, situația fiind confirmată de ministerul nipon al Agriculturii.   Citând surse oficiale, cotidianul japonez de circulație națională, Mainichi, a...

SUA anulează interdicția importurilor de porc din Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 31 octombrie 2018

În urma unei decizii a Departamentului Agriculturii din SUA de a suspenda importurile de carne de porc din Polonia, din cauza temerilor legate de pesta porcină africană, ministrul polonez al Agriculturii, Jan Krzysztof Ardanowski, a anunțat că sa ajuns la un acord și că interdicția va fi ridicată.   "O reacție rapidă și...