Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Parteneriat intre romania si franta privind gestionarea platilor catre agricultori

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Parteneriat intre Romania si Franta privind gestionarea platilor catre agricultori, Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), FranceAgriMer si Agentia pentru Servicii si Plati (ASP) din Franta au semnat un protocol de parteneriat, saptamana trecuta la Paris, se arata intr-un comunicat de presa.

La eveniment au participat conducatorii celor trei institutii, Florin Marius Faur, Director General APIA, Fabien Bova, Director General FranceAgriMer si Edward Jossa, Presedinte – Director General ASP.

Totodata, cu ocazia semnarii protocolului, a avut loc primul seminar tehnic la care reprezentantii celor trei parti au purtat discutii cu privire la organizarea agentiilor de plati din Franta si Romania.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...