Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Parteneriat intre romania si franta privind gestionarea platilor catre agricultori

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Parteneriat intre Romania si Franta privind gestionarea platilor catre agricultori, Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), FranceAgriMer si Agentia pentru Servicii si Plati (ASP) din Franta au semnat un protocol de parteneriat, saptamana trecuta la Paris, se arata intr-un comunicat de presa.

La eveniment au participat conducatorii celor trei institutii, Florin Marius Faur, Director General APIA, Fabien Bova, Director General FranceAgriMer si Edward Jossa, Presedinte – Director General ASP.

Totodata, cu ocazia semnarii protocolului, a avut loc primul seminar tehnic la care reprezentantii celor trei parti au purtat discutii cu privire la organizarea agentiilor de plati din Franta si Romania.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...