Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Parteneriat intre romania si franta privind gestionarea platilor catre agricultori

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Parteneriat intre Romania si Franta privind gestionarea platilor catre agricultori, Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA), FranceAgriMer si Agentia pentru Servicii si Plati (ASP) din Franta au semnat un protocol de parteneriat, saptamana trecuta la Paris, se arata intr-un comunicat de presa.

La eveniment au participat conducatorii celor trei institutii, Florin Marius Faur, Director General APIA, Fabien Bova, Director General FranceAgriMer si Edward Jossa, Presedinte – Director General ASP.

Totodata, cu ocazia semnarii protocolului, a avut loc primul seminar tehnic la care reprezentantii celor trei parti au purtat discutii cu privire la organizarea agentiilor de plati din Franta si Romania.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...