Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Parteneriat romAno-ungar de cercetare agricolA

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit AradOnline, in cadrul Proiectului de cercetare privind toleranta la seceta a unor genotipuri cultivate in Vestul Romaniei si Sud-Vestul Ungariei, in data de 19 aprilie a.c., a fost semnat Parteneriatul de colaborare stiintifica dintre Universitatea de Vest Vasile Goldis-Arad, Universitatea de ªtiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului-Timisoara si Centrul de Cercetari Biologice al Academiei de ªtiinte din Szeged-Ungaria.

Colaborarea cu partea ungara vizeaza impactul aflatoxinelor si toxinelor cancerigene la om si animale, ca parte a Studiului pe aceeasi tema, demarat in 2009 de Facultatea de ªtiinte ale Naturii din Arad.

La Proiectul care are o valoare de 451.000 de euro, si care se va finaliza in 2013, mai colaboreaza Centrul de Asistenta si Cooperare Euroregionala Rurala-Timisoara, si Centrul Romano-German pentru Imbunatatirea Agriculturii-Timisoara. (I.S.)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...