Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Participand la IFFA, compania Ion Mos doreste demararea exporturilor in America de Sud

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Cu o crestere a volumului de afaceri, in 2015, de cca 4 %, cu un Volum al exporturilor de peste 30 % si cu o cifra de afaceri cumulata 8cu Emerson Techik), de 30 de milioane de euro, compania Ion Mos expune la standul din hala 4.0 a targului IFFA 2016 negociind deja cu parteneri externi, pentru demararaea exporturilor in America de Sud, mai precis, deocamdata, in Peru, Brazilia si Argentina.

 

Prezent la standul companiei, domnul Eugen Caragui a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

„In momentul de fata, compania noastra isi exporta produsele in peste 30 de tari, in Special din Europa si Asia. Dar, acum, prin participarea la aceasta editie a IFFA; dorim sa ne deschidem linii de Export si in America de Sud. Desigur, dorim concomitent si consolidarea prezentei pe pietele pe care operam deja si sunt sigur, alaturi de colegii mei, ca ne vom atinge obiectivele, mai ales ca venim cu noutati.

 

Astfel, compania Ion Mos propune partenerilor sai solutii tehnologice pentru produsele „clean Label”, dar, ca noutati, propunem si tehnologii destinate fabricarii ptroduselor din Carne de pui si curcan, cum ar fi parizerele, cremwurstii, suncile sau pateurile.” (In imagine, echipa Ion Mos la standul firmei; Corespondenta de la Frankfurt-Ilie Stoian, 6 mai 2016)

 

Tendințe emergente pe piața lactatelor; aplicații și ingrediente
Autor: Nora Marin  /   joi, 2 august 2018

Lactatele clean label devin din ce în ce mai populare. La rândul lor, ingredientele cu etichetă curată se găsesc în diverse aplicații, oferind căi de a stimula proteinele, pre- și probioticele, vitaminele etc., dar și aromele care au menirea de a reduce zahărul din diferite alimente. Pentru a vedea care sunt tendințele în acest...

Cargill își extinde portofoliul de caragenină pentru deserturile din lapte
Autor: Nora Marin  /   luni, 16 iulie 2018

Cargill a creat Satiagel Seabrid, un nou extract de caragenină, bazat pe alge marine 100% cultivate, despre care compania a declară că creează o sursă de ingrediente durabile, care oferă o textură preferată de consumatori.   Caroline Delabrousse, specialist în aplicații pentru produsele lactate Cargill Starters, Sweeteners...