Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Participand la IFFA, compania Ion Mos doreste demararea exporturilor in America de Sud

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Cu o crestere a volumului de afaceri, in 2015, de cca 4 %, cu un Volum al exporturilor de peste 30 % si cu o cifra de afaceri cumulata 8cu Emerson Techik), de 30 de milioane de euro, compania Ion Mos expune la standul din hala 4.0 a targului IFFA 2016 negociind deja cu parteneri externi, pentru demararaea exporturilor in America de Sud, mai precis, deocamdata, in Peru, Brazilia si Argentina.

 

Prezent la standul companiei, domnul Eugen Caragui a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

„In momentul de fata, compania noastra isi exporta produsele in peste 30 de tari, in Special din Europa si Asia. Dar, acum, prin participarea la aceasta editie a IFFA; dorim sa ne deschidem linii de Export si in America de Sud. Desigur, dorim concomitent si consolidarea prezentei pe pietele pe care operam deja si sunt sigur, alaturi de colegii mei, ca ne vom atinge obiectivele, mai ales ca venim cu noutati.

 

Astfel, compania Ion Mos propune partenerilor sai solutii tehnologice pentru produsele „clean Label”, dar, ca noutati, propunem si tehnologii destinate fabricarii ptroduselor din Carne de pui si curcan, cum ar fi parizerele, cremwurstii, suncile sau pateurile.” (In imagine, echipa Ion Mos la standul firmei; Corespondenta de la Frankfurt-Ilie Stoian, 6 mai 2016)

 

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...