Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Participand la IFFA, compania Ion Mos doreste demararea exporturilor in America de Sud

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Cu o crestere a volumului de afaceri, in 2015, de cca 4 %, cu un Volum al exporturilor de peste 30 % si cu o cifra de afaceri cumulata 8cu Emerson Techik), de 30 de milioane de euro, compania Ion Mos expune la standul din hala 4.0 a targului IFFA 2016 negociind deja cu parteneri externi, pentru demararaea exporturilor in America de Sud, mai precis, deocamdata, in Peru, Brazilia si Argentina.

 

Prezent la standul companiei, domnul Eugen Caragui a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

„In momentul de fata, compania noastra isi exporta produsele in peste 30 de tari, in Special din Europa si Asia. Dar, acum, prin participarea la aceasta editie a IFFA; dorim sa ne deschidem linii de Export si in America de Sud. Desigur, dorim concomitent si consolidarea prezentei pe pietele pe care operam deja si sunt sigur, alaturi de colegii mei, ca ne vom atinge obiectivele, mai ales ca venim cu noutati.

 

Astfel, compania Ion Mos propune partenerilor sai solutii tehnologice pentru produsele „clean Label”, dar, ca noutati, propunem si tehnologii destinate fabricarii ptroduselor din Carne de pui si curcan, cum ar fi parizerele, cremwurstii, suncile sau pateurile.” (In imagine, echipa Ion Mos la standul firmei; Corespondenta de la Frankfurt-Ilie Stoian, 6 mai 2016)

 

FAO: Prețul materiilor prime alimentare rămân stabile
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 februarie 2018

(Comunicat) Sezonul de comercializare curent (2017/18) se estimează să se încheie cu un bilanț record pentru grâu și porumb în urma recoltelor mai bune decât cele anticipate anterior, se arată în cele mai recente previziuni ale FAO.    "Piețele globale ale tuturor cerealelor importante rămân bine echilibrate, susținute...

Antioxidanți naturali pentru carne și produse din carne (I)
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

După cum se știe, antioxidanții se adaugă la carnea proaspătă și prelucrată, precum și la produsele din carne, pentru a preveni oxidarea lipidelor, a întârzia dezvoltarea unor mirosuri și pentru a îmbunătăți stabilitatea culorii. În industria alimentară, ei pot fi împărțiți în antioxidanți naturali și sintetici. Cum,...