Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Participanţi de excepţie la conferinţa „Excelenţă în managementul lanţului de aprovizionare”

Autor: Meat MIlkvineri, 22 noiembrie, 2013

Cea de-a treia ediţie a conferinţei internaţionale  „Excelenţă în managementul lanţului de aprovizionare” s-a desfăşurat ieri, la Hotelul Ramada, din Capitală, fiind organizată de Manhattan Associates şi partenerul său din România,  Aptus Software.  Partenerii APTUS Software pentru acest eveniment au fost Manhattan Associates, Intermec, Vocollect, Demand Solutions, Elo Digital şi AVITECH.

În cadrul evenimentului  au fost prezentate aplicaţii software şi echipamente de ultimă generaţie din domeniul Warehouse Management System. Participanţii la Conferinţă au avut ocazia să descopere soluţii eficiente pentru domeniul logisticii, prezentate de importanţi specialişti în managementul depozitelor, inclusiv din rândul celor care beneficiază deja de o astfel de soluţie. Warehouse Management System (WMS) este un sistem de management IT care oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări activităţile specifice din depozit şi de a controla stocurile în timp real. Astfel, administrarea fluxului de marfuri – fizic şi scriptic, de la intrarea lor în depozit până la ieşirea lor finală, devine o activitate eficientă, executată în timp util.

Oszkar Bara, CTO, APTUS Software, a prezentat  adevărata carte de vizită a firmei Aptus, cea care a adus expertiza lanţului de aprovizionare de la nivel local la nivel mondial. Martin Lockwood , EMEA Senior Director, Manhattan Associates, a abordat ca temă de discuţie posibilitatea existenţei şi funcţionării a “mai multorlanţuri canal de aprovizionare”. Keith Thaulow – EMEA Sales Director, Demand Solutions a susţinut dizertaţia “Jumpstart – procesele deplanificarea lanţului de aprovizionare”.

Toţi participanţii la această conferinţă internaţională au primit cadou cartea “Dynamic Supply Chains”, de John Gattorna, iar la finalul evenimentului s-au tras la sorţi câştigătorii a două premii deosebite: o evaluare gratuită a operaţiunilor din depozit şi o tabletă Apple iPad.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...