Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Participanții la Meat & Milk 2016 vor vizita ferma Regalina

Autor: joi, 7 aprilie, 2016

Participanții la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI, ziduri în calea unui business de succes pe o piață aflată în dezechilibru”, vor avea posibilitatea să viziteze ferma Regalina.

 

Vizita de documentare va avea loc în după-amiaza zilei de 13 mai, plecarea urmând să se facă la ora 15,30, din fața hotelului, agenția infoGROUP, organizatoare a manifestării, punând autocare la dispoziția celor înscriși în Secțiunea infoTRIP.

 

Ferma Regalina se află amplasată în apropierea orașului Vulcan, fiind specializată pe îngrășarea tăurașilor. Aflată în proprietatea domnului Ionuț Muntean, medic veterinar, ferma Regalina se află la începutul activității, dar poate fi un model de dezvoltare a unei afaceri pentru toți aceia care au, sau doresc să deschidă un astfel de business sau vor să efectueze conversia de la ferme de vaci de lapte, la producția de carne de vită. În perioada următoare, vom reveni cu detalii privind activitatea fermei.

 

Recomandăm celor înscriși deja la Meat & Milk 2016, dar și celor care se vor înscrie în perioada următoare, să comunice din timp participarea la vizita de documentare, atât prin e-mail, la office@infogroup.ro, cât și la telefon 021.223.25.21. (În imagine, instantaneu infoTRIP 2014)

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Participanții la Meat & Milk 2016 vor vizita ferma Regalina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 6 aprilie, 2016

Participanții la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI, ziduri în calea unui business de succes pe o piață aflată în dezechilibru”, vor avea posibilitatea să viziteze ferma Regalina.

 

Vizita de documentare va avea loc în după-amiaza zilei de 13 mai, plecarea urmând să se facă la ora 15,30, din fața hotelului, agenția infoGROUP, organizatoare a manifestării, punând autocare la dispoziția celor înscriși în Secțiunea infoTRIP.

 

Ferma Regalina se află amplasată în apropierea orașului Vulcan, fiind specializată pe îngrășarea tăurașilor. Aflată în proprietatea domnului Ionuț Muntean, medic veterinar, ferma Regalina se află la începutul activității, dar poate fi un model de dezvoltare a unei afaceri pentru toți aceia care au, sau doresc să deschidă un astfel de business sau vor să efectueze conversia de la ferme de vaci de lapte, la producția de carne de vită. În perioada următoare, vom reveni cu detalii privind activitatea fermei.

 

Recomandăm celor înscriși deja la Meat & Milk 2016, dar și celor care se vor înscrie în perioada următoare, să comunice din timp participarea la vizita de documentare, atât prin e-mail, la office@infogroup.ro, cât și la telefon 021.223.25.21. (În imagine, instantaneu infoTRIP 2015)

ANSVSA: PPA, confirmată la porcii dintr-o gospodărie din Ieud-Maramureș
Autor: meatmilk  /   marți, 23 octombrie 2018

(Comunicat) În cursul zilei de 22.10.2018, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Maramureș a fost notificată de existența unei suspiciuni de Pestă Porcină Africană (PPA) la porcii dintr-o gospodărie din localitatea Ieud, județul Maramureș.   În cursul aceleiași zile specialiștii DSVSA...

Indagra 2018 anunță mari premiere
Autor: meatmilk  /   luni, 22 octombrie 2018

(Comunicat) Toamna anului 2018 vine cu o premieră la ROMEXPO: vom avea primele ediții ale târgurilor INDAGRA și  INDAGRA FOOD desfășurate inclusiv în noile Pavilioane B1 și B2.   Suntem mândri să anunțăm că pavilioanele B1 și B2 au fost deja ocupate integral. În B1 se va desfășura INDAGRA FOOD, iar în B2 se va...

APIA: Acordarea plăților în avans este plină desfășurare
Autor: meatmilk  /   luni, 22 octombrie 2018

(Comunicat) Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 17.10.2018, au fost plătiți 191.799 fermieri, în cadrul campaniei de plăți în avans pentru anul 2018, suma autorizată la plată fiind în valoare de 51.180.962,95 euro.   Reamintim că APIA a demarat acordarea...

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...