Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Participanții la Meat & Milk 2016 vor vizita ferma Regalina

Autor: joi, 7 aprilie, 2016

Participanții la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI, ziduri în calea unui business de succes pe o piață aflată în dezechilibru”, vor avea posibilitatea să viziteze ferma Regalina.

 

Vizita de documentare va avea loc în după-amiaza zilei de 13 mai, plecarea urmând să se facă la ora 15,30, din fața hotelului, agenția infoGROUP, organizatoare a manifestării, punând autocare la dispoziția celor înscriși în Secțiunea infoTRIP.

 

Ferma Regalina se află amplasată în apropierea orașului Vulcan, fiind specializată pe îngrășarea tăurașilor. Aflată în proprietatea domnului Ionuț Muntean, medic veterinar, ferma Regalina se află la începutul activității, dar poate fi un model de dezvoltare a unei afaceri pentru toți aceia care au, sau doresc să deschidă un astfel de business sau vor să efectueze conversia de la ferme de vaci de lapte, la producția de carne de vită. În perioada următoare, vom reveni cu detalii privind activitatea fermei.

 

Recomandăm celor înscriși deja la Meat & Milk 2016, dar și celor care se vor înscrie în perioada următoare, să comunice din timp participarea la vizita de documentare, atât prin e-mail, la office@infogroup.ro, cât și la telefon 021.223.25.21. (În imagine, instantaneu infoTRIP 2014)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...

Participanții la Meat & Milk 2016 vor vizita ferma Regalina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 6 aprilie, 2016

Participanții la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2016, care se va desfășura în zilele de 12 și 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI, ziduri în calea unui business de succes pe o piață aflată în dezechilibru”, vor avea posibilitatea să viziteze ferma Regalina.

 

Vizita de documentare va avea loc în după-amiaza zilei de 13 mai, plecarea urmând să se facă la ora 15,30, din fața hotelului, agenția infoGROUP, organizatoare a manifestării, punând autocare la dispoziția celor înscriși în Secțiunea infoTRIP.

 

Ferma Regalina se află amplasată în apropierea orașului Vulcan, fiind specializată pe îngrășarea tăurașilor. Aflată în proprietatea domnului Ionuț Muntean, medic veterinar, ferma Regalina se află la începutul activității, dar poate fi un model de dezvoltare a unei afaceri pentru toți aceia care au, sau doresc să deschidă un astfel de business sau vor să efectueze conversia de la ferme de vaci de lapte, la producția de carne de vită. În perioada următoare, vom reveni cu detalii privind activitatea fermei.

 

Recomandăm celor înscriși deja la Meat & Milk 2016, dar și celor care se vor înscrie în perioada următoare, să comunice din timp participarea la vizita de documentare, atât prin e-mail, la office@infogroup.ro, cât și la telefon 021.223.25.21. (În imagine, instantaneu infoTRIP 2015)

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...

ANSVSA: Retragere de piață a produsului “Reblochon de Savoie au lait cru 450g”
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Joi, Punctul Naţional de Contact RASFF România a fost notificat de către Punctul European de Contact RASFF asupra unei retrageri iniţiată de compania Mega Image pentru sortimentul de brânză “Reblochon de Savoie au lait cru 450g”.   Retragerea produsului a fost inițiată în urma unei informări primite de la...

Dialog între ANSVSA și oameni de afaceri din Regatul Arabiei Saudite
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, s-a întâlnit cu o delegație de oameni de afaceri din Regatul Arabiei Saudite interesați de domeniul agroalimentar.   Această întâlnire are loc la finalul vizitei efectuate de oamenii de afaceri saudiți în țara noastră, cu scopul de a stabili relații comerciale cu...

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...