Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Participare de excepție a firmei Optimeat la Indagra Food

Autor: meatmilkvineri, 1 noiembrie, 2019

Și în acest an, participarea companiei Optimeat reprezintă un etalon de profesionalism, standul pe care îl are amenajat în pavilionul B2 fiind în permanență locul desfășurării dialogurilor de afaceri.

 

Prezent la stand, domnul Dr. Jafar Kabiri a declarat pentru revista Meat.Milk că volumul afacerilor companiei Optimeat s-a menținut până acum pe o tendință de creștere.

 

Însă, domnia sa a avertizat asupra faprului că scăderea efectivelor de bovine și ovine este un pericol, atât pentru zootehnia românească, dar și pentru afacerile din domeniu. ”Ciobanii renunță să mai crească oi, nu mai găsesc personal, efectivele de bovine scad.

 

Autoritățile trebuie să vină urgent cu măsuri de sprijin, care să dinamizeze activitatea crescătorilor de animale. Totodată, trebuie să se aibă o mare grijă cu îngrijirea pășunilor, cu deparazitarea lor”, a declarat domnul Kabiri, acela care se arată încrezător pentru perioadele viitoare.

ARC salută intenția MADR de reglementare a activității fermelor de porci
Autor: meatmilk  /   vineri, 25 octombrie 2019

Asociaţia Română a Cărnii îşi exprimă satisfacţia cu privire la măsurile concrete iniţiate de MADR privind adoptarea unui proiect de ordin  referitor la stabilirea dimensionării tipurilor de exploatații de suine pe teritoriul României, ordin care se află postat pe site-ul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale –...

Formule de calcul a rentabilității turmelor de ovine
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 16 octombrie 2019

Acum că sezonul de vară al oieritului s-a încheiat, pentru unii crescători de ovine momentul toamnei ar fi tocmai potrivit pentru ei să arunce o privire mai atentă asupra reproducției și performanței din turmele lor. Mai mult decât atât, în câteva minute, pot face calculele măsurilor de reproducție și producție, care pot afecta...