Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Participare de excepție a firmei Optimeat la Indagra Food

Autor: meatmilkvineri, 1 noiembrie, 2019

Și în acest an, participarea companiei Optimeat reprezintă un etalon de profesionalism, standul pe care îl are amenajat în pavilionul B2 fiind în permanență locul desfășurării dialogurilor de afaceri.

 

Prezent la stand, domnul Dr. Jafar Kabiri a declarat pentru revista Meat.Milk că volumul afacerilor companiei Optimeat s-a menținut până acum pe o tendință de creștere.

 

Însă, domnia sa a avertizat asupra faprului că scăderea efectivelor de bovine și ovine este un pericol, atât pentru zootehnia românească, dar și pentru afacerile din domeniu. ”Ciobanii renunță să mai crească oi, nu mai găsesc personal, efectivele de bovine scad.

 

Autoritățile trebuie să vină urgent cu măsuri de sprijin, care să dinamizeze activitatea crescătorilor de animale. Totodată, trebuie să se aibă o mare grijă cu îngrijirea pășunilor, cu deparazitarea lor”, a declarat domnul Kabiri, acela care se arată încrezător pentru perioadele viitoare.

APCPR propune fermierilor, specialiștilor și autorităților Pactul Pro Porc
Autor: meatmilk  /   luni, 4 noiembrie 2019

În condițiile în care pesta porcină africană a distrus, aproape, sectorul de creștere a porcilor din România, Asociația Producătorilor de Carne de Porc propune fermierilor, specialiștilor din domeniu, autorităților, încheierea unui Pact Pro Porc, pe baza căruia să fie stopat acest flagel și pe baza căruia sectorul suin să intre...

Claudiu Frânc: Condiționalitatea pe mediu, devastatoare pentru fermierii români
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 noiembrie 2019

Aflat în prima zi a târgului Indagra, care se desfășoară în aceste zile în complexul expozițional Romexpo, din București, domnul Claudiu Frânc-Președinte al Federației Crescătorilor de Bovine din România, a declarat în exclusivitate pentru revista Meat.Milk:   ”Tocmai m-am întors din străinătate și am să dau două...