Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Paste Singapore Surf & Turf

Autor: Meat MIlkjoi, 27 octombrie, 2016

Reteta identificata si promovata in cadrul campaniei de educatie culinara „Atelierul de gusturi”, initiata de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

 

Ingrediente:

 

Mușchiuleț de vitel

Sare

Piper

Sos de stridii

Unt

Ulei de măsline

Usturoi

Ardei iute

Fenicul

Ghimbir

Ardei gras

Țelina apio

Creveți

Supa de legume

Broccoli

Morcovi

Porumb

Sos de soia

Ulei de susan

Sos de stridii

Taitei din orez (Noodles)

Ceapa verde

Salata chinezeasca

 

Mod de preparare

 

Muschiuletul de vitel se condimenteaza cu piper, sare si sos de stridii.

Intre timp se topeste untul intr-o tigaie de teflon, se adauga ulei de masline si condimente: usturoi, ardei iute, fenicul si ghimbir. Se completeaza cu ardei gras si telina si se adauga muschiuletul de vitel condimentat.

 

Se adauga crevetii si se calesc pentru cateva minute. Se completeaza cu supa de legume si sa lasa pana incepe sa clocoteasca. Se adauga brocoli si porumb si se condimenteaza totul cu ulei de susan, sos de soia si sos de stridii. Se pun taiteii din orez, se amesteca bine, apoi se adauga ceapa verde si salata chinezeasca. Se mai lasa cateva minute, apoi se scot pe o farfurie curata.

 

Despre “Atelierul de Gusturi”

 

Programul educational culinar este initiat si derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Proiectul se desfasoara in perioada octombrie 2016 – septembrie 2017, avand o durata de 12 luni. Activitatile programului vor cuprinde filmarea si prezentarea online a 100 de retete.

Detalii despre program pot fi gasite pe www.adelieruldegusturi.wordpress.com, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/atelieruldegusturi si pe canalul Youtube https://youtu.be/1NNOOepT-_Y

 

Despre George Radu

„Crescut” in bucatarie, George Radu si-a descoperit de mic pasiunea pentru arta culinara si afinitatea pentru munca in macelarie. Implicat timp de 11 ani in afacerile familiei din domeniul alimentar, in 2015 deschide primul restaurant din cadrul grupului Gama. In prezent, Grupul Gama cuprinde 4 restaurante: Gama Fusion Dacia, Gama Berceni, Trattoria Fusione, Gama Take Away. In octombrie  2016, George Radu incepe derularea programului educational culinar „Atelierul de Gusturi”, cu scopul de a sprijini tinerii bucatari cu sfaturi si informatii practice din domeniul culinar.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...