Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pastravul de bucovina, produs traditional atestat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand cotidianul Evenimentul, Pastravul afumat de Bucovina este un nou produs traditional prezent pe piata, iar marca este inregistrata de SC Pastravul Auriu Vatra Dornei, firma administrata de Ciprian Vasile Dulgheru, fiul medicului veterinar Petrea Dulgheru, seful Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Suceava.

Pastravul afumat de Bucovina este 100% natural, ne-au explicat cei care il produc la pastravarie. Gustul acestui pastrav special este dat de lemnul de fag vechi de doi ani si de conurile de brad folosite in procesul de productie, de asemenea afumatoarea traditionala si apa de izvor fiind alte elemente care fac acest produs special. Sarea si piperul mai sunt ingredientele folosite in prepararea pastravului, fara alte adaosuri.

Doi ani de zile s-au facut analize privind pastravul afumat de Bucovina, produsul este de o calitate foarte buna si a fost inregistrat ca produs traditional la Ministerul Agriculturii. Dupa analizele de laborator s-a constatat ca pastravul afumat de Bucovina e natural. A iesit zero la nitriti, azot sau radioactivitate. De acum sub aceasta denumire nu il va mai putea scoate nimeni pe piata, a declarat pentru Evenimentul Petrea Dulgheru.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...