Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pateul bucegi, relansat intr-un nou ambalaj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Scandia Romana a relansat, intr-un nou ambalaj, marca Bucegi, atat pate-ul, cat si carnea la conserva. Pate Bucegi este disponibil in noua sa varianta incepand cu luna iulie, la gramaje de 100 gr, 200 gr si 300 gr, in trei sortimente: pate cu ficat de porc, de pasare si pate vegetal; carnea Bucegi este ambalata la un gramaj de 300 gr.

Schimbarile au intervenit doar la nivel de ambalaj, reteta ramanand aceeasi.
Bucegi este cea mai puternica marca de pate cu ficat de pe piata romaneasca, avand o gama de produse recunoscuta atat pentru raportul excelent calitate-pret, cat si pentru gustul bun si echilibrat, pe placul intregii familii. Din luna iulie, toata gama Bucegi isi schimba infatisarea, ilustrand intr-un mod apetisant produsul si ocaziile de consum, a declarat Alexandra Bucur, Brand Manager Scandia Romana.

Potrivit datelor oferite de companie, Pate Bucegi este lider al categoriei de pate cu ficat, avand o cota de piata (in volum) de 41,1% (conform MEMRB, februarie-martie 2010), in timp ce vanzarile intregii companii inregistreaza la nivelul aceleiasi categorii o cota volumica de peste 62%, ambele pentru pate cu ficat, la conserva.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...