Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pateul bucegi, relansat intr-un nou ambalaj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Scandia Romana a relansat, intr-un nou ambalaj, marca Bucegi, atat pate-ul, cat si carnea la conserva. Pate Bucegi este disponibil in noua sa varianta incepand cu luna iulie, la gramaje de 100 gr, 200 gr si 300 gr, in trei sortimente: pate cu ficat de porc, de pasare si pate vegetal; carnea Bucegi este ambalata la un gramaj de 300 gr.

Schimbarile au intervenit doar la nivel de ambalaj, reteta ramanand aceeasi.
Bucegi este cea mai puternica marca de pate cu ficat de pe piata romaneasca, avand o gama de produse recunoscuta atat pentru raportul excelent calitate-pret, cat si pentru gustul bun si echilibrat, pe placul intregii familii. Din luna iulie, toata gama Bucegi isi schimba infatisarea, ilustrand intr-un mod apetisant produsul si ocaziile de consum, a declarat Alexandra Bucur, Brand Manager Scandia Romana.

Potrivit datelor oferite de companie, Pate Bucegi este lider al categoriei de pate cu ficat, avand o cota de piata (in volum) de 41,1% (conform MEMRB, februarie-martie 2010), in timp ce vanzarile intregii companii inregistreaza la nivelul aceleiasi categorii o cota volumica de peste 62%, ambele pentru pate cu ficat, la conserva.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...