Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pateul bucegi, relansat intr-un nou ambalaj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Scandia Romana a relansat, intr-un nou ambalaj, marca Bucegi, atat pate-ul, cat si carnea la conserva. Pate Bucegi este disponibil in noua sa varianta incepand cu luna iulie, la gramaje de 100 gr, 200 gr si 300 gr, in trei sortimente: pate cu ficat de porc, de pasare si pate vegetal; carnea Bucegi este ambalata la un gramaj de 300 gr.

Schimbarile au intervenit doar la nivel de ambalaj, reteta ramanand aceeasi.
Bucegi este cea mai puternica marca de pate cu ficat de pe piata romaneasca, avand o gama de produse recunoscuta atat pentru raportul excelent calitate-pret, cat si pentru gustul bun si echilibrat, pe placul intregii familii. Din luna iulie, toata gama Bucegi isi schimba infatisarea, ilustrand intr-un mod apetisant produsul si ocaziile de consum, a declarat Alexandra Bucur, Brand Manager Scandia Romana.

Potrivit datelor oferite de companie, Pate Bucegi este lider al categoriei de pate cu ficat, avand o cota de piata (in volum) de 41,1% (conform MEMRB, februarie-martie 2010), in timp ce vanzarile intregii companii inregistreaza la nivelul aceleiasi categorii o cota volumica de peste 62%, ambele pentru pate cu ficat, la conserva.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...