Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pateul bucegi, relansat intr-un nou ambalaj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Scandia Romana a relansat, intr-un nou ambalaj, marca Bucegi, atat pate-ul, cat si carnea la conserva. Pate Bucegi este disponibil in noua sa varianta incepand cu luna iulie, la gramaje de 100 gr, 200 gr si 300 gr, in trei sortimente: pate cu ficat de porc, de pasare si pate vegetal; carnea Bucegi este ambalata la un gramaj de 300 gr.

Schimbarile au intervenit doar la nivel de ambalaj, reteta ramanand aceeasi.
Bucegi este cea mai puternica marca de pate cu ficat de pe piata romaneasca, avand o gama de produse recunoscuta atat pentru raportul excelent calitate-pret, cat si pentru gustul bun si echilibrat, pe placul intregii familii. Din luna iulie, toata gama Bucegi isi schimba infatisarea, ilustrand intr-un mod apetisant produsul si ocaziile de consum, a declarat Alexandra Bucur, Brand Manager Scandia Romana.

Potrivit datelor oferite de companie, Pate Bucegi este lider al categoriei de pate cu ficat, avand o cota de piata (in volum) de 41,1% (conform MEMRB, februarie-martie 2010), in timp ce vanzarile intregii companii inregistreaza la nivelul aceleiasi categorii o cota volumica de peste 62%, ambele pentru pate cu ficat, la conserva.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...