Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Patronatul roman al carnii de porc a devenit partener media al salonului international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pantronatul Roman al Carnii de Porc a devenit partener media al Salonului International Fabrica de Carne ce va fi organizat in cadrul targului Alimenta in perioada 19-23 octombrie 2011, manifestare gazduita de pavilionul central de la Romexpo.

In acest fel, una dintre cele mai importante asociatii patronale din industria carnii va spijini activ organizarea Salonului, grupul media InfoALIMENT dovedind inca o data ca se afla alaturi de producatorii si procesatorii din domeniu, sprijinindu-le interesele.

In perioada urmatoare, Patronatul va fi una dintre puntile de legatura dintre InfoALIMENT, in calitate de organizator, si producatorii de carne de porc din Romania care, fie si-au manifestat disponibilitatea de a expune, fie vor fi reprezentati la simpozionul care va trata teme de interes din domeniu si care se va desfasura in data de 20 octombrie a.c.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...