Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Patronatul roman al carnii de porc a devenit partener media al salonului international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pantronatul Roman al Carnii de Porc a devenit partener media al Salonului International Fabrica de Carne ce va fi organizat in cadrul targului Alimenta in perioada 19-23 octombrie 2011, manifestare gazduita de pavilionul central de la Romexpo.

In acest fel, una dintre cele mai importante asociatii patronale din industria carnii va spijini activ organizarea Salonului, grupul media InfoALIMENT dovedind inca o data ca se afla alaturi de producatorii si procesatorii din domeniu, sprijinindu-le interesele.

In perioada urmatoare, Patronatul va fi una dintre puntile de legatura dintre InfoALIMENT, in calitate de organizator, si producatorii de carne de porc din Romania care, fie si-au manifestat disponibilitatea de a expune, fie vor fi reprezentati la simpozionul care va trata teme de interes din domeniu si care se va desfasura in data de 20 octombrie a.c.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...