Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Patronatul roman al carnii de porc a devenit partener media al salonului international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pantronatul Roman al Carnii de Porc a devenit partener media al Salonului International Fabrica de Carne ce va fi organizat in cadrul targului Alimenta in perioada 19-23 octombrie 2011, manifestare gazduita de pavilionul central de la Romexpo.

In acest fel, una dintre cele mai importante asociatii patronale din industria carnii va spijini activ organizarea Salonului, grupul media InfoALIMENT dovedind inca o data ca se afla alaturi de producatorii si procesatorii din domeniu, sprijinindu-le interesele.

In perioada urmatoare, Patronatul va fi una dintre puntile de legatura dintre InfoALIMENT, in calitate de organizator, si producatorii de carne de porc din Romania care, fie si-au manifestat disponibilitatea de a expune, fie vor fi reprezentati la simpozionul care va trata teme de interes din domeniu si care se va desfasura in data de 20 octombrie a.c.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...