Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Patronul fabricii de mezeluri aldis a murit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

jurnalul.ro:
In dupa amiaza zilei de 7 august, Gheorghe Naghi, patronul fabricii de mezeluri Aldis, a incetat din viata intr-un accident nautic. Naghi conducea o ambarcatiune cu motor care a iesit din apa lovind malul, pe traseul dunarean Portul Calarasi – Chiciu, la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic. Inspectorul Ramona Tudor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Calarasi, a declarat ca accidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112, echipajul medical al ambulantei acordand ajutor victimelor, Alina si Gheorghe Naghi.

Pasagerii salupei au fost aruncati pe malul stang al Bratului Borcea, dupa care ambarcatiunea, proprietatea lui Gheorghe Naghi, a revenit in apa. Urmarea a acestui impact Gheorghe Naghi (in varsta de 59 de ani) a decedat, medicilor SMURD ramanandu-le sa o transporte pe sotia sa (54 de ani), grav ranita, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Femeia are fracturi multiple, dar este constienta.

Sunt luate in calcul de catre anchetatori mai multe ipoteze privind cauzele accidentului, printre care viteza excesiva sau o suferinta cardiaca cronica a lui Naghi, ce ar fi putut declansa un infarct, nepermitand conducatorului ambarcatiunii sa o controleze. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...