Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Patronul fabricii de mezeluri aldis a murit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

jurnalul.ro:
In dupa amiaza zilei de 7 august, Gheorghe Naghi, patronul fabricii de mezeluri Aldis, a incetat din viata intr-un accident nautic. Naghi conducea o ambarcatiune cu motor care a iesit din apa lovind malul, pe traseul dunarean Portul Calarasi – Chiciu, la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic. Inspectorul Ramona Tudor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Calarasi, a declarat ca accidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112, echipajul medical al ambulantei acordand ajutor victimelor, Alina si Gheorghe Naghi.

Pasagerii salupei au fost aruncati pe malul stang al Bratului Borcea, dupa care ambarcatiunea, proprietatea lui Gheorghe Naghi, a revenit in apa. Urmarea a acestui impact Gheorghe Naghi (in varsta de 59 de ani) a decedat, medicilor SMURD ramanandu-le sa o transporte pe sotia sa (54 de ani), grav ranita, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Femeia are fracturi multiple, dar este constienta.

Sunt luate in calcul de catre anchetatori mai multe ipoteze privind cauzele accidentului, printre care viteza excesiva sau o suferinta cardiaca cronica a lui Naghi, ce ar fi putut declansa un infarct, nepermitand conducatorului ambarcatiunii sa o controleze. (TS)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...