Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Patronul fabricii de mezeluri aldis a murit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

jurnalul.ro:
In dupa amiaza zilei de 7 august, Gheorghe Naghi, patronul fabricii de mezeluri Aldis, a incetat din viata intr-un accident nautic. Naghi conducea o ambarcatiune cu motor care a iesit din apa lovind malul, pe traseul dunarean Portul Calarasi – Chiciu, la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic. Inspectorul Ramona Tudor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Calarasi, a declarat ca accidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112, echipajul medical al ambulantei acordand ajutor victimelor, Alina si Gheorghe Naghi.

Pasagerii salupei au fost aruncati pe malul stang al Bratului Borcea, dupa care ambarcatiunea, proprietatea lui Gheorghe Naghi, a revenit in apa. Urmarea a acestui impact Gheorghe Naghi (in varsta de 59 de ani) a decedat, medicilor SMURD ramanandu-le sa o transporte pe sotia sa (54 de ani), grav ranita, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Femeia are fracturi multiple, dar este constienta.

Sunt luate in calcul de catre anchetatori mai multe ipoteze privind cauzele accidentului, printre care viteza excesiva sau o suferinta cardiaca cronica a lui Naghi, ce ar fi putut declansa un infarct, nepermitand conducatorului ambarcatiunii sa o controleze. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...