Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Patronul Tetra Pak, miliardarul Hans Rausing, a murit la vârsta de 93 de ani

Autor: Nora Marinjoi, 5 septembrie, 2019

Reuters, citând un comunicat emis de familie, informează că Hans Rausing, miliardarul industrial suedez care a transformat Tetra Pak într-una dintre cele mai mari companii de ambalaje alimentare din lume, a murit la Londra în vârstă de 93 de ani. Acesta a fost fiul fondatorului Tetra Pak, Ruben Rausing.  

 

În clasamentul mondial al averilor Forbes, Rausing a fost plasat pe locul 83, cu o avere estimată la 10 miliarde de dolari. Hans Rausing s-a mutat din Suedia în Anglia, în 1982, și s-a stabilit pe moșia Wadhurst Park din East Sussex unde și-a urmărit pasiunile: sportul şi viața la țară. În 2006 a fost făcut Comandant Onorific al Cavalerului Ordinului Imperiului Britanic (KBE), pentru activitățile sale filantropice.

 

Potrivit sursei citate, averea pe care a deţinut-o urmează a fi împărţită între soția sa, Eva Rausing, fiicele Lisbet și Sigrid, și fiul Hans Kristian Rausing.

Tetra Pak livrat peste 500 de md. de ambalaje certificate FSC™
Autor: meatmilk  /   miercuri, 11 septembrie 2019

(Comunicat) Tetra Pak a livrat pana acum la nivel global peste 500 de miliarde de ambalaje certificate cu sigla Forest Stewardship Council™ (FSC™), marcand un moment de referinta in demersurile companiei de a promova utilizarea responsabila a resurselor si de a contribui la economia circulara cu emisii reduse de dioxid de carbon. In...

Premieră tehnologică europeană, de la Tetra Pak
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 iulie 2019

(Comunicat) Tetra Pak a anuntat inceperea testelor pentru introducerea in Europa a paielor din hartie pentru bauturi. Astfel, Tetra Pak devine prima companie de ambalaje din carton care ofera astfel de paie pentru bauturi la cutie in Europa.   Compania si-a anuntat totodata intentia de a-si face publice inovatiile in domeniul...