Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Patronul Tetra Pak, miliardarul Hans Rausing, a murit la vârsta de 93 de ani

Autor: Nora Marinjoi, 5 septembrie, 2019

Reuters, citând un comunicat emis de familie, informează că Hans Rausing, miliardarul industrial suedez care a transformat Tetra Pak într-una dintre cele mai mari companii de ambalaje alimentare din lume, a murit la Londra în vârstă de 93 de ani. Acesta a fost fiul fondatorului Tetra Pak, Ruben Rausing.  

 

În clasamentul mondial al averilor Forbes, Rausing a fost plasat pe locul 83, cu o avere estimată la 10 miliarde de dolari. Hans Rausing s-a mutat din Suedia în Anglia, în 1982, și s-a stabilit pe moșia Wadhurst Park din East Sussex unde și-a urmărit pasiunile: sportul şi viața la țară. În 2006 a fost făcut Comandant Onorific al Cavalerului Ordinului Imperiului Britanic (KBE), pentru activitățile sale filantropice.

 

Potrivit sursei citate, averea pe care a deţinut-o urmează a fi împărţită între soția sa, Eva Rausing, fiicele Lisbet și Sigrid, și fiul Hans Kristian Rausing.

Mintel: Avantajul ambalajelor interconectate
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 14 iunie 2019

Ambalajul interconectat devine din ce în ce mai necesar, fapt determinat de la fel de necesara conectare la nivel mondial, la economia globală, și în concordanță cu lumea on-line. Ca urmare, companiile au numeroase opțiuni de interconectare a ambalajului, deci, a produsului: coduri QR și alți markeri grafici, comunicarea NFC,...

La ”K 2019”, lumea plasticului se reinventează
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 7 iunie 2019

Joi, 6 iunie, la Hotel Radisson din București, oficiali ai Messe Dusseldorf au avut o întâlnire cu presa de specialitate din România, în cursul căreia au făcut o analiză a pieței materialelor plastice și a cauciucului și, totodată, au prezentat și programul celui mai mare târg dedicat acestor două sectoare, ”K 2019”, care va...