Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Patru tone de carne retrasa de la vanzare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform replicaonline.ro, actiunea desfasurata de serviciile DSVA Constanta, in perioada 30 iulie-7 august s-a concretizat prin 303 controale sanitar-veterinare, dintre care:

4 laboratoare patiserie-cofetarie, 31 unitati de productie, 20 depozite alimentare, 166 unitati alimentatie publica, 26 unitati de comercializare, o rulota, o piata, 8 unitati comert cu ridicata, 2 supermarket-uri/hipermarket-uri, 27 unitati de panificatie, o unitate comercializare produse congelate, un centru de insanatosire.

Au fost retrase de la vanzare 3917 kg carne si produse din carne alterata, 1666 kg peste si produse din peste, 203 kg alte produse alimentare, in valoare totala de 70856 RON. Activitatea de control a inspectorilor DSVSA s-a desfasurat, in principal, pe teritoriul statiunilor litorale. (TS)

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...