Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Patru tone de carne retrasa de la vanzare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform replicaonline.ro, actiunea desfasurata de serviciile DSVA Constanta, in perioada 30 iulie-7 august s-a concretizat prin 303 controale sanitar-veterinare, dintre care:

4 laboratoare patiserie-cofetarie, 31 unitati de productie, 20 depozite alimentare, 166 unitati alimentatie publica, 26 unitati de comercializare, o rulota, o piata, 8 unitati comert cu ridicata, 2 supermarket-uri/hipermarket-uri, 27 unitati de panificatie, o unitate comercializare produse congelate, un centru de insanatosire.

Au fost retrase de la vanzare 3917 kg carne si produse din carne alterata, 1666 kg peste si produse din peste, 203 kg alte produse alimentare, in valoare totala de 70856 RON. Activitatea de control a inspectorilor DSVSA s-a desfasurat, in principal, pe teritoriul statiunilor litorale. (TS)

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...