Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Patru tehnologii prin care producătorii de carne și lactate pot crește productivitatea cu până la 60%

Autor: totovineri, 15 noiembrie, 2019

Dacă ești furnizor de carne proaspătă sau producător de produse din carne sau produse lactate, ai cu singuranță nevoie să reduci cheltuielile în timp ce obții mai mult cu mai puțin efort.

Industria cărnii este un domeniu extrem de atent supravegheat atât de autoritățile române, cât și de consumatorii finali. Fiind vorba de produse pentru consum imediat sau cel puțin într-un timp scurt, în funcție de termenul de valabilitate, orice greșeală este dur taxată în special de clienții finali, care cumpără din magazin. De aceea, tehnologia este în prezent cel mai bun prieten al industriei cărnii și lactatelor,adică al afacerii tale.

 

1. Soluția de producere a etichetelor rezistente pe produse congelate și într-un mediu umed
Să reziste, să reziste, să reziste. Aceasta este dorința oricărui furnizor de carne care ambalează produse de calitate. Iar calitatea trebuie să reziste și la propriu, și la figurat pentru a rezista și clienții lângă tine.
Astfel, este esențial să alegi imprimanta, soft-ul, dar și rolele de etichete perfecte – adică soluția ideală pentru producere etichete reziste – pentru a face etichete cu informații care să fie vizibile și care să rămână pe produsele congelate până când acestea ajung în bucătăria consumatorilor.

 

2. Soluția de cântărire și etichetare

“Precizie și rapiditate” ar trebuie să fie motto-ul tău. Cu o soluție de cântărire și etichetare știi exact ce vinzi, cât vinzi și care este prețul.Marele avantaj al acestei soluții, formate dintr-un cântar foarte ușor și simplu de folosit, totul se întâmplă aproape instantaneu: produsele vrac sunt cântărite cu precizie, iar etichetele cu informații relevante sunt emise imediat. În doar câteva secunde clienții primesc produsele și le plătesc, iar tu vinzi mai mult, câștigi mai mult și te dezvolți mai mult. Rapid și în scurt timp pentru că acesta este efectul pozitiv al tehnologiei prietenoase.

 

3. Soluția WMS (Warehouse Management System) pentru gestionarea abatorului sau fabricii de carne

WMS este o soluție completă pentru gestionarea eficientă a materiei prime de din abatoare sau fabricile de carne, unde carnea proaspătă și produsele din carne sunt ambalate, introduse în stoc și inventariate astfel pentru a putea fi vândute.

Astfel, inventarul stocurilor este făcut simplu și ușor,  iar produsele pot fi identificate rapid pe locație. Datorită acestei soluții, productivitatea angajaților crește cu până la 60%,transferul de date se face în timp real, mărfurile sunt primite și livrate cu rapiditate și promptitudine la sediul clienților, iar erorile umane sunt eliminate complet.

Soluția WMS este formată din aplicație software, echipamente IT&C și rețelistică, imprimante de etichete, terminale mobile și scannere industriale și tablete robuste, pilonii necesari pentru primirea mărfurilor și livrarea comenzilor cu promptitudine și rapiditate la sediul clienților.

 

4.Soluția POS (point of sale) pentru retail

Ca producător de carne este important să folosești o soluție special gândită pentru optimizarea operațiunilor, prin care este realizat și supravegheat întregul proces de vânzare.Astfel, angajații tăi vând mai repede, deci mai mult, iar clienții sunt mulțumiți și se reîntorc iar și iar în magazinul tău.

Soluția POS pentru retail este formată din sisteme POS touchscreen, monitoare tactile, aparatură fiscală (casă de marcat sau imprimantă fiscală), sertar de bani, cititoare de carduri, cântar electronic și este conectată la cititoare de coduri de bare sau scannere performante.

 

Vrei să folosești aceste tehnologii și echipamente cheltuind mai puțin ca niciodată? Acum le poți  cumpără la prețuri reduse până la 60% în cel mai mare Black Friday pentru Afaceri, organizat pe 15 noiembrie pe ITGStore.ro. Fii primul care prinde cele mai bune preturi!

Potențialul nanotehnologiei în ambalarea produselor din carne
Autor: Nora Marin  /   vineri, 18 octombrie 2019

Creșterea cererii pentru o producție durabilă, creșterea concurenței și luarea în considerare a preocupărilor legate de sănătate au condus industria cărnii pe calea inov[rii permanente. Industria cărnii din întreaga lume se concentrează azi, pe dezvoltarea de noi produse și procese din carne pentru a satisface cererea...

Curcumina și ambalajele active antimicrobiene
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 25 septembrie 2019

Contaminarea cauzată de microorganismele patogene în timpul manipulării post-procesare este una dintre cauzele majore ale deteriorării alimentelor dar și a îmbolnăvirii consumatorilor. Însă, o inovație în privința materialelor descrie imobilizarea covalentă a papainei la LDPE (polietilenă de joasă densitate), HDPE (polietilenă de...