Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Patruzeci de specii mediteraneene amenintate cu extinctia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mai mult de 40 de specii de peste marin aflate in prezent in Marea Mediterana ar putea disparea in urmatorii ani ca urmare a pescuitului excesiv, potrivit unui raport publicat recent, anunta infocarne.ro.

Conform unui studiu al Uniunii Internationale pentru Conservarea Naturii (IUCN) Lista Rosie a speciilor amenintate din Marea Mediterana cuprinde aproape jumatate din speciile de rechini si calcani (pestii cartilaginosi) si cel putin 12 de specii de pesti ososi; acestea sunt amenintate cu disparitia din cauza, degradarii habitatului marin, a pescuitului excesiv si a poluarii.

Mai mult, specii comerciale cum ar fi tonul rosu (Thunnus thynnus), grouperul sumbru (marginatus Epinephelus), bibanul de mare (Dicentrarchus labrax) sau merluciul (Merluccius merluccius) sunt considerate a fi sub amenintarea cu disparitia la nivel regional, in principal din cauza pescuitului excesiv.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...