Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Patruzeci de specii mediteraneene amenintate cu extinctia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mai mult de 40 de specii de peste marin aflate in prezent in Marea Mediterana ar putea disparea in urmatorii ani ca urmare a pescuitului excesiv, potrivit unui raport publicat recent, anunta infocarne.ro.

Conform unui studiu al Uniunii Internationale pentru Conservarea Naturii (IUCN) Lista Rosie a speciilor amenintate din Marea Mediterana cuprinde aproape jumatate din speciile de rechini si calcani (pestii cartilaginosi) si cel putin 12 de specii de pesti ososi; acestea sunt amenintate cu disparitia din cauza, degradarii habitatului marin, a pescuitului excesiv si a poluarii.

Mai mult, specii comerciale cum ar fi tonul rosu (Thunnus thynnus), grouperul sumbru (marginatus Epinephelus), bibanul de mare (Dicentrarchus labrax) sau merluciul (Merluccius merluccius) sunt considerate a fi sub amenintarea cu disparitia la nivel regional, in principal din cauza pescuitului excesiv.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...