Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Paul McCartney, împotriva consumului zilnic de carne (!?)

Autor: Meat MIlkmarți, 23 septembrie, 2014

Fostul solist al trupei The Beatles a filmat alături de unii dintre prietenii lui celebri – actriţa Joanna Lumley, modelul Twiggy, cântăreaţa Sharleen Spiteri şi actorul Woody Harrelson – şi a înregistrat astfel un videoclip de promovare a campaniei „Meet-Free Mondays” („Zilele de luni fără carne”), transmite contactmusic.com.

În acea înregistrare video, care a fost publicată pe site-ul YouTube, starul britanic a declarat: „Am nevoie de ajutorul vostru. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi pe site-ul pledge.meatfreemondays şi să sprijiniţi ideea unor zile de luni lipsite de carne”.

„Vă rog să faceţi acest lucru. Vom trimite toate aceste cereri către politicieni, iar ei vor trebui să ţină cont de ele”, a adăugat Paul McCartney.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...