Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pe 31 martie se va deschide Alimentaria 2014-Barcelona

Autor: Meat MIlkmiercuri, 26 martie, 2014

Una dintre cele mai mari expozitii din domeniul industriei de profil, Alimentaria – International Food and Drinks Exhibition, isi va deschide portile la Barcelona, Spania, in ziua de 31 martie si va dura pana pe data de 4 aprilie.

Romania va fi reprezentata prin 20 de firme din domeniul industriei alimentare, care vor expune produsele in doua pavilioane ce insumeaza 168 de mp. Standurile nationale se vor afla in doua zone de expunere: Intercarn (P5-E43) si International (P2-E228).

Potrivit unui comunicat emis de Asociatia Romana a Carnii, din Romania vor participa urmatoarele companii: Caroli, Cristim, Agricola, Kosarom, Aaylex, Sergiana, Scandia, Vascar, Elit, Mariflor, Andromi, Inorogul, Unicom, Boromir, Pambac, Natural, Unilact,  European Drinks, European Food, Tip-Top si Kaola.

Organizatorii Alimentaria 2014 si-au dublat eforturile pentru a atrage buyeri din intreaga lume, in special din Asia, Statele Unite si America Latina, precum si din Europa, astfel incat cele peste 3.800 de companii participante sa poata beneficia de o crestere a oportunitatilor de export. Firmele expozante provin din peste 50 de tari, ceea ce face din Alimentaria – International Food and Drinks Exhibition un eveniment de referinta pe plan international.

Si de aceasta data, agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de lapte vor fi prezente la eveniment, de acolo de unde echipa noastra va transmite informatii zilnice.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...