Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pe 5 decembrie, Conferinței GLOBALG.A.P.

Autor: Meat MIlkmarți, 12 noiembrie, 2013

Agenția infoALIMENT și revista Fabrica de Lapte vor fi partenerii oficiali ai Conferinței GLOBALG.A.P.-România care se va desfășura în ziua de 5 decembrie 2013 la Hotelul Howard Johnson din București. Evenimentul este organizat de firma de consultanță Inaq, în colaborare cu GlobalG.A.P.-România.

Taxa de participare este de 50 de euro, plus TVA, iar data limită de înscriere este ziua de marți, 3 decembrie.

GLOBALG.A.P. este un standard recunoscut la nivel international pentru producția agricola. Produsul nostru principal este rezultatul a ani de cercetare intensiva si de colaborare cu experti din industrie, producatori si comercianți din intreaga lume. Scopul nostru nostru este acela ca productia agricola sigura si durabila sa fie in avantajul fermierilor, comerciantilor si consumatorilor din intreaga lume.

GLOBALG.A.P. este mai mult decat un certificat. Este o viziune a productiei globale agricole realizata in condiții de siguranta si durabilitate prin intermediul instrumentelor, programelor si partenerilor nostri. Imbunatatirea sigurantei si durabilitatii inseamna acces mai mare la piețe pentru producatori, produse sigure pentru comercianti si consumatori, sisteme de producție mai durabile pentru guverne si posibilitati mai mari de afaceri pentru furnizorii de servicii.

Certificarea GLOBALG.A.P. acopera:

• Siguranta alimentara si trasabilitatea

• Mediu (inclusiv biodiversitatea)

• Sanatatea, securitatea și bunastarea muncitorilor

• Bunastarea animalelor

• Include Managementul Integrat al Culturilor (ICM, controlul integrat al organismelor daunatoare (IPC), Sistemul de Management al Calitatii (SMC), si analiza riscurilor si punctele critice de control (HACCP).

Evenimentul se adreseaza in principal fermierilor si companiilor active in productia agricola din Romania.

Pentru detalii privind programul conferintei: raluca@cinnamonmedia.ro Pentru inregistrare la conferinta: office@inaq.ro

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...