Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Penny market investeste circa 15 milioane de euro in deschiderea a 10 magazine pana la finele anului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rewe Romania, operatorul magazinelor de discount Penny Market/Penny Market XXL, va deschide pana la sfarsitul acestui an zece magazine, in care va investi circa 15 milioane de euro, au declarat reprezentantii companiei.

Urmatorul magazin se va deschide in a doua jumatate a lunii august la Drobeta-Turnu Severin, dupa care vor fi inaugurate, pana la finele anului, unitatile din Covasna, Tecuci, Dragasani, Simleul Silvaniei, Oradea, Timisoara, Huedin, Satu Mare si Resita.

Penny Market a ajuns anul trecut la vanzari de 1,7 miliarde de lei (401 mil. euro), dupa o crestere de 23% fata de nivelul raportat pe 2008. Afacerile retailerului au continuat sa creasca chiar si in magazinele mai vechi de doi ani. Penny Market a avut in 2009 un buget de investitii de 45 mil. euro care a acoperit si cele 28 de deschideri de magazine realizate pe parcursul anului. Reteaua opereaza in prezent 108 magazine in Romania, dintre care sase sunt de tipul Penny Market XXL si au suprafete de peste 2.500 de metri patrati. Grupul german Rewe este prezent in Romania prin lanturile de magazine Penny Market, Penny Market XXL, Billa si Selgros.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...