Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Penny market investeste circa 15 milioane de euro in deschiderea a 10 magazine pana la finele anului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rewe Romania, operatorul magazinelor de discount Penny Market/Penny Market XXL, va deschide pana la sfarsitul acestui an zece magazine, in care va investi circa 15 milioane de euro, au declarat reprezentantii companiei.

Urmatorul magazin se va deschide in a doua jumatate a lunii august la Drobeta-Turnu Severin, dupa care vor fi inaugurate, pana la finele anului, unitatile din Covasna, Tecuci, Dragasani, Simleul Silvaniei, Oradea, Timisoara, Huedin, Satu Mare si Resita.

Penny Market a ajuns anul trecut la vanzari de 1,7 miliarde de lei (401 mil. euro), dupa o crestere de 23% fata de nivelul raportat pe 2008. Afacerile retailerului au continuat sa creasca chiar si in magazinele mai vechi de doi ani. Penny Market a avut in 2009 un buget de investitii de 45 mil. euro care a acoperit si cele 28 de deschideri de magazine realizate pe parcursul anului. Reteaua opereaza in prezent 108 magazine in Romania, dintre care sase sunt de tipul Penny Market XXL si au suprafete de peste 2.500 de metri patrati. Grupul german Rewe este prezent in Romania prin lanturile de magazine Penny Market, Penny Market XXL, Billa si Selgros.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...