Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Penny market investeste circa 15 milioane de euro in deschiderea a 10 magazine pana la finele anului

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rewe Romania, operatorul magazinelor de discount Penny Market/Penny Market XXL, va deschide pana la sfarsitul acestui an zece magazine, in care va investi circa 15 milioane de euro, au declarat reprezentantii companiei.

Urmatorul magazin se va deschide in a doua jumatate a lunii august la Drobeta-Turnu Severin, dupa care vor fi inaugurate, pana la finele anului, unitatile din Covasna, Tecuci, Dragasani, Simleul Silvaniei, Oradea, Timisoara, Huedin, Satu Mare si Resita.

Penny Market a ajuns anul trecut la vanzari de 1,7 miliarde de lei (401 mil. euro), dupa o crestere de 23% fata de nivelul raportat pe 2008. Afacerile retailerului au continuat sa creasca chiar si in magazinele mai vechi de doi ani. Penny Market a avut in 2009 un buget de investitii de 45 mil. euro care a acoperit si cele 28 de deschideri de magazine realizate pe parcursul anului. Reteaua opereaza in prezent 108 magazine in Romania, dintre care sase sunt de tipul Penny Market XXL si au suprafete de peste 2.500 de metri patrati. Grupul german Rewe este prezent in Romania prin lanturile de magazine Penny Market, Penny Market XXL, Billa si Selgros.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...