Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pentru 2016, Agricola Bacău prognozează o creștere de 13 %

Autor: Maria Demetriadvineri, 9 septembrie, 2016

Grupul Agricola Bacău, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, ar putea păstra la nivelul întregului an trendul de creştere cu 13% al cifrei de afaceri realizat în primul semestru, astfel că rulajele producătorului ar putea ajunge la finalul anului la peste 740 mil. lei, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie.

„Cred că anul acesta vom păstra ritmul de creştere de aproximativ 13% al cifrei de afaceri înregistrat în primul semestru, în condiţiile în care în ceea ce priveşte volumele suntem la peste 15% avans faţă de anul tre­cut“, a spus Grigore Horoi, preşe­dintele grupului, care are în porto­foliu produse precum „Puiul fericit“ sau „Salam de Sibiu Agricola“.

În total, grupul Agri­cola Bacău a avut anul trecut o cifră de afaceri de 655,5 mil. lei, în creştere cu 6%. Grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de carne, una dintre cele mai fragmentate şi instabile segmente din industria alimentară.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...