Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pentru 2016, Agricola Bacău prognozează o creștere de 13 %

Autor: Maria Demetriadvineri, 9 septembrie, 2016

Grupul Agricola Bacău, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, ar putea păstra la nivelul întregului an trendul de creştere cu 13% al cifrei de afaceri realizat în primul semestru, astfel că rulajele producătorului ar putea ajunge la finalul anului la peste 740 mil. lei, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie.

„Cred că anul acesta vom păstra ritmul de creştere de aproximativ 13% al cifrei de afaceri înregistrat în primul semestru, în condiţiile în care în ceea ce priveşte volumele suntem la peste 15% avans faţă de anul tre­cut“, a spus Grigore Horoi, preşe­dintele grupului, care are în porto­foliu produse precum „Puiul fericit“ sau „Salam de Sibiu Agricola“.

În total, grupul Agri­cola Bacău a avut anul trecut o cifră de afaceri de 655,5 mil. lei, în creştere cu 6%. Grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de carne, una dintre cele mai fragmentate şi instabile segmente din industria alimentară.

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...