Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pentru 2016, Agricola Bacău prognozează o creștere de 13 %

Autor: Maria Demetriadvineri, 9 septembrie, 2016

Grupul Agricola Bacău, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, ar putea păstra la nivelul întregului an trendul de creştere cu 13% al cifrei de afaceri realizat în primul semestru, astfel că rulajele producătorului ar putea ajunge la finalul anului la peste 740 mil. lei, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie.

„Cred că anul acesta vom păstra ritmul de creştere de aproximativ 13% al cifrei de afaceri înregistrat în primul semestru, în condiţiile în care în ceea ce priveşte volumele suntem la peste 15% avans faţă de anul tre­cut“, a spus Grigore Horoi, preşe­dintele grupului, care are în porto­foliu produse precum „Puiul fericit“ sau „Salam de Sibiu Agricola“.

În total, grupul Agri­cola Bacău a avut anul trecut o cifră de afaceri de 655,5 mil. lei, în creştere cu 6%. Grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de carne, una dintre cele mai fragmentate şi instabile segmente din industria alimentară.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...