Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pentru final de 2014, RBC dorește o creștere de 10 %

Autor: Meat MIlkmarți, 7 octombrie, 2014

Romanian Business Consult (RBC), cel mai mare integrator de soluţii IT pentru industria alimentară şi de retail, mizează anul acesta pe majorarea afacerilor cu circa 10% ca urmare a orientării către noi verticale precum petrol şi gaze, producţia de componente auto şi componente IT şi a consolidării businessului din retail, noteaza Ziarul financiar.

În primele nouă luni ale anului veniturile companiei au crescut cu 5% comparativ cu acelaşi interval din 2013, avansul situându-se deja aproape la nivelul ratei de creştere înregistrat anul trecut. În 2013, RBC a raportat o cifră de afaceri de 15,7 milioane de euro, cu 6% mai mult faţă de anul precedent.

„La nouă luni cifra de afaceri este cu aproximativ 5% mai mare faţă de aceeaşi perioadă din 2013 şi ne aşteptăm să mărim rata de creştere până la sfârşitul anului pentru că ultimul trimestru este cel mai important. Businessul nostru este destul de sezonier, având în vedere că cele mai multe investiţii din retail se fac în ultimul trimestru. Estimăm că la sfârşitul anului creşterea cifrei de afaceri va fi de 10% comparativ cu 2013“, a declarat Andrei Bojiţă, directorul general al RBC. (Mai multe, pe www.zf.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...