Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pepsiamericas are director de vanzari de la cristim

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gabriel Alexandru, fost vicepresedinte Cristim, ocupa, incepand cu luna noimebrie, functia de director de vanzari in cadrul companiei PepsiAmericas Romania. Gabriel Alexandru are o experienta de peste 12 ani in industria bunurilor de larg consum, acumulata in departamentele comerciale ale unor companii precum Elvila, Interbrands, BAT sau Cristim.

Actualul director de vanzari al Pepsi a lucrat 7 ani pentru producatorul de tigarete British American Tobacco, ocupand diverse pozitii in vanzari, incepand cu pozitia de area sales supervisor pana la trade marketing and distribution director. Din 2005 a lucrat la Cristim, liderul pietei de mezeluri din Romania, ca director de strategie si dezvoltare iar ulterior vice president si CEO.

PepsiAmericas, prezenta in Romania prin Quadrant Amroq Beverages (QAB), este unul dintre cei mai mari investitori americani din tara noastra, imbuteliatorul autorizat si distribuitorul marcilor Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Prigat, Lipton Ice Tea, Gatorade si Roua Muntilor pentru Romania si Republica Moldova.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...