Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pepsiamericas are director de vanzari de la cristim

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gabriel Alexandru, fost vicepresedinte Cristim, ocupa, incepand cu luna noimebrie, functia de director de vanzari in cadrul companiei PepsiAmericas Romania. Gabriel Alexandru are o experienta de peste 12 ani in industria bunurilor de larg consum, acumulata in departamentele comerciale ale unor companii precum Elvila, Interbrands, BAT sau Cristim.

Actualul director de vanzari al Pepsi a lucrat 7 ani pentru producatorul de tigarete British American Tobacco, ocupand diverse pozitii in vanzari, incepand cu pozitia de area sales supervisor pana la trade marketing and distribution director. Din 2005 a lucrat la Cristim, liderul pietei de mezeluri din Romania, ca director de strategie si dezvoltare iar ulterior vice president si CEO.

PepsiAmericas, prezenta in Romania prin Quadrant Amroq Beverages (QAB), este unul dintre cei mai mari investitori americani din tara noastra, imbuteliatorul autorizat si distribuitorul marcilor Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Prigat, Lipton Ice Tea, Gatorade si Roua Muntilor pentru Romania si Republica Moldova.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...