Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pepsiamericas are director de vanzari de la cristim

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gabriel Alexandru, fost vicepresedinte Cristim, ocupa, incepand cu luna noimebrie, functia de director de vanzari in cadrul companiei PepsiAmericas Romania. Gabriel Alexandru are o experienta de peste 12 ani in industria bunurilor de larg consum, acumulata in departamentele comerciale ale unor companii precum Elvila, Interbrands, BAT sau Cristim.

Actualul director de vanzari al Pepsi a lucrat 7 ani pentru producatorul de tigarete British American Tobacco, ocupand diverse pozitii in vanzari, incepand cu pozitia de area sales supervisor pana la trade marketing and distribution director. Din 2005 a lucrat la Cristim, liderul pietei de mezeluri din Romania, ca director de strategie si dezvoltare iar ulterior vice president si CEO.

PepsiAmericas, prezenta in Romania prin Quadrant Amroq Beverages (QAB), este unul dintre cei mai mari investitori americani din tara noastra, imbuteliatorul autorizat si distribuitorul marcilor Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Prigat, Lipton Ice Tea, Gatorade si Roua Muntilor pentru Romania si Republica Moldova.

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...

Expunerea la lumină reduce 50 % din substanțele nutritive ale laptelui
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Studii recente arată că laptele expus la lumină timp de 16 ore pierde mai mult de jumătate din cantitatea de vitamina A, conținută inițial, dacă nu este ambalată cu o protecție corespunzătoare la lumină.   Pentru a contracara acest efect negativ, compania de servicii și certificare Noluma a dezvoltat un instrument de...