Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pepsiamericas are director de vanzari de la cristim

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gabriel Alexandru, fost vicepresedinte Cristim, ocupa, incepand cu luna noimebrie, functia de director de vanzari in cadrul companiei PepsiAmericas Romania. Gabriel Alexandru are o experienta de peste 12 ani in industria bunurilor de larg consum, acumulata in departamentele comerciale ale unor companii precum Elvila, Interbrands, BAT sau Cristim.

Actualul director de vanzari al Pepsi a lucrat 7 ani pentru producatorul de tigarete British American Tobacco, ocupand diverse pozitii in vanzari, incepand cu pozitia de area sales supervisor pana la trade marketing and distribution director. Din 2005 a lucrat la Cristim, liderul pietei de mezeluri din Romania, ca director de strategie si dezvoltare iar ulterior vice president si CEO.

PepsiAmericas, prezenta in Romania prin Quadrant Amroq Beverages (QAB), este unul dintre cei mai mari investitori americani din tara noastra, imbuteliatorul autorizat si distribuitorul marcilor Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Prigat, Lipton Ice Tea, Gatorade si Roua Muntilor pentru Romania si Republica Moldova.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...