Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pepsiamericas are director de vanzari de la cristim

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Gabriel Alexandru, fost vicepresedinte Cristim, ocupa, incepand cu luna noimebrie, functia de director de vanzari in cadrul companiei PepsiAmericas Romania. Gabriel Alexandru are o experienta de peste 12 ani in industria bunurilor de larg consum, acumulata in departamentele comerciale ale unor companii precum Elvila, Interbrands, BAT sau Cristim.

Actualul director de vanzari al Pepsi a lucrat 7 ani pentru producatorul de tigarete British American Tobacco, ocupand diverse pozitii in vanzari, incepand cu pozitia de area sales supervisor pana la trade marketing and distribution director. Din 2005 a lucrat la Cristim, liderul pietei de mezeluri din Romania, ca director de strategie si dezvoltare iar ulterior vice president si CEO.

PepsiAmericas, prezenta in Romania prin Quadrant Amroq Beverages (QAB), este unul dintre cei mai mari investitori americani din tara noastra, imbuteliatorul autorizat si distribuitorul marcilor Pepsi, Pepsi Max, Pepsi Light, Mountain Dew, Mirinda, 7up, Prigat, Lipton Ice Tea, Gatorade si Roua Muntilor pentru Romania si Republica Moldova.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...