Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Performanță cu incineratoare de înaltă calitate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 25 iunie, 2014

Compania PAMMALL, membră a grupului Aqua D&P Technologies, este unicul reprezentant INCINER8 în România.

INCINER8 este producătorul de incineratoare numărul unu în lume, cu o arie de vânzare în peste 135 de tari. Reprezentanții companiei urmăresc în permanență să își îmbunătățească mijloacele tehnologice, aliniindu-se cu cerințele de mediu și cele ale clienților. Toate incineratoarele produse de companie prezintă standarde înalte de durabilitate, calitate și siguranță în operare.

Recuperarea investiției se face imediat.

Compania se mândrește cu cea mai nouă tehnologie în domeniul incinerării, remarcându-ne prin folosirea de materiale de calitate superioară, rigurozitate în execuție, precum și servicii de de înaltă calitate. De asemena, reprezentanții companiei oferă clienților soluții de finanțare sau asistență pentru obținerea de fonduri europene.
Incineratoarele sunt disponibile cu capacități de la 50 până la 5500 kg per șarjă. Pe lângă performanțele excepționale, echipamentele mai au următoarele caracteristici: sunt ușor de utilizat, compacte, au un design inovator, încărcarea se face vertical și, mai ales, prezintă un consum redus de combustibil.

Toate incineratoarele pot fi personalizate în funcție de necesitățile fiecărui client. Acestea pot fi echipate cu sistem de recuperare a căldurii, cu sisteme automate pentru încărcarea și deschiderea trapei, pot fi amplasate pe platforme mobile sau incorporate în containere, cu autonomie 100%. Instalarea, punerea în funcțiune și instruirea personalului operator se va face gratuit.

Printre clientii Aqua D&P Technologies se numara: Agrisol International, Ambro Suceava, InterAgro, Bunge, Tenaris, Sergiana, Napolact, Prio, Avicola Buzau, Vascar, Albalact, Cotnari, Crama Garboiu, Europig, Kosarom, Ocean Fish, Carniprod, Koyo, Vinexport, Schlumberger, Martifer, Agrana si lista continua.

Mai multe informatii pe site-ul www.incineratoare.com.

Contact:
Dipl. Ing. Paul Chezan – Director Vanzari – 0740156525, email: contact@aquadp.ro

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...