Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Performanțele Debitron Termo, confirmate încă o dată la Indagra 2018

Autor: meatmilkvineri, 2 noiembrie, 2018

Și de această dată, prezența companiei Debitron Termo ca expozant al târgului Indagra și reconfirmă performanțele, precum și calitatea de excepție a echipamentelor pe care le furnizează jucătorilor din Industria alimentară românească.

 

Cu o creștere a volumului de afaceri estimată în acest an la cca 10 %, noutaea acestei ediții o reprezintă noile sisteme de închidere pentru camerele frigorifice. Desigur, din oferta companiei nu lipsesc celelalte propuneri tehnologice.

 

Debitron Termo actioneaza ca partener tehnic si comercial pe piata romaneasca pentru diferite firme producatoare din Germania Danemarca, Austria Cehia si ofera solutii moderne de echilibrare, reglare, control, masurare, detectie, filtrare, tranfer termic cu recuperare a caldurii in domeniul instalatiilor termice de ventilatie si termoficare.

 

Prin angajatii sai Debitron Termo doreste sa vina in intimpinarea cerintelor dumneavoastra specifice in ceea ce priveste echilibrarea hidraulica dinamica a retelelor , masurarea debitelor si energiei termice prin diverse metode, repartizarea costurilor, analiza si utilizarea energiei gazelor arse, filtrarea si dedurizarea apei, dizolvarea calcarului, sisteme rotative rapide de actionare a clapetelor de ventilatie, dispozitive moderne automatizate de preluare a expansiunii agentului termic concomitent cu dezaerarea eficienta si completarea controlata a acestuia.

Impactul tratamentului HP asupra componentelor din lapte
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 2 august 2018

Se cunoaște că tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui determină o calitate nutrițională mai scăzută a produsului final, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă au fost dezvoltate mai multe tehnologii non-termice de procesare, inclusiv presiunea hidrostatică...

Tehnologii alternative de reducere a sării în produsele din carne
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 26 iulie 2018

Setarea țintelor pentru reducerea nivelului de sare a stimulat căutarea unor tehnici și metode inovatoare. Iar, succesul acestora reprezintă o problemă multidimensională, care implică natura produsului, compoziția sa și tipul procesării industriale (Ruusunen & Puolanne, 2005a). Printre abordările comune se numără reducerea...