Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Performanțele Debitron Termo, confirmate încă o dată la Indagra 2018

Autor: meatmilkvineri, 2 noiembrie, 2018

Și de această dată, prezența companiei Debitron Termo ca expozant al târgului Indagra și reconfirmă performanțele, precum și calitatea de excepție a echipamentelor pe care le furnizează jucătorilor din Industria alimentară românească.

 

Cu o creștere a volumului de afaceri estimată în acest an la cca 10 %, noutaea acestei ediții o reprezintă noile sisteme de închidere pentru camerele frigorifice. Desigur, din oferta companiei nu lipsesc celelalte propuneri tehnologice.

 

Debitron Termo actioneaza ca partener tehnic si comercial pe piata romaneasca pentru diferite firme producatoare din Germania Danemarca, Austria Cehia si ofera solutii moderne de echilibrare, reglare, control, masurare, detectie, filtrare, tranfer termic cu recuperare a caldurii in domeniul instalatiilor termice de ventilatie si termoficare.

 

Prin angajatii sai Debitron Termo doreste sa vina in intimpinarea cerintelor dumneavoastra specifice in ceea ce priveste echilibrarea hidraulica dinamica a retelelor , masurarea debitelor si energiei termice prin diverse metode, repartizarea costurilor, analiza si utilizarea energiei gazelor arse, filtrarea si dedurizarea apei, dizolvarea calcarului, sisteme rotative rapide de actionare a clapetelor de ventilatie, dispozitive moderne automatizate de preluare a expansiunii agentului termic concomitent cu dezaerarea eficienta si completarea controlata a acestuia.

Tetra Pak a lansat Linii de bune practici pentru fabricarea iaurtului
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 23 octombrie 2019

Tetra Pak a lansat noi linii de bune practici pentru produse de iaurt, o suită de servicii pentru a sprijini o varietate de inovații legate de iaurt și pentru a face față cererii consumatorilor în creștere.   Liniile de bune practici susțin proiectarea de soluții personalizate pentru cinci tipuri de produse de iaurt: agitat,...

Testarea variabilelor din produsele lactate
Autor: Nora Marin  /   luni, 7 octombrie 2019

În ciuda climatului economic, cererea de mărfuri de bază, cum ar fi laptele, iaurtul și brânza, continuă să crească. Numai în ultimii cinci ani, la nivel global, cererea de produse lactate a crescut cu 15% sau, în termeni cantitativi, cu aproximativ 47 de milioane de tone. Concomitent, consumatorii sunt tot mai pretențioși și de...