Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Performanțele Debitron Termo, confirmate încă o dată la Indagra 2018

Autor: meatmilkvineri, 2 noiembrie, 2018

Și de această dată, prezența companiei Debitron Termo ca expozant al târgului Indagra și reconfirmă performanțele, precum și calitatea de excepție a echipamentelor pe care le furnizează jucătorilor din Industria alimentară românească.

 

Cu o creștere a volumului de afaceri estimată în acest an la cca 10 %, noutaea acestei ediții o reprezintă noile sisteme de închidere pentru camerele frigorifice. Desigur, din oferta companiei nu lipsesc celelalte propuneri tehnologice.

 

Debitron Termo actioneaza ca partener tehnic si comercial pe piata romaneasca pentru diferite firme producatoare din Germania Danemarca, Austria Cehia si ofera solutii moderne de echilibrare, reglare, control, masurare, detectie, filtrare, tranfer termic cu recuperare a caldurii in domeniul instalatiilor termice de ventilatie si termoficare.

 

Prin angajatii sai Debitron Termo doreste sa vina in intimpinarea cerintelor dumneavoastra specifice in ceea ce priveste echilibrarea hidraulica dinamica a retelelor , masurarea debitelor si energiei termice prin diverse metode, repartizarea costurilor, analiza si utilizarea energiei gazelor arse, filtrarea si dedurizarea apei, dizolvarea calcarului, sisteme rotative rapide de actionare a clapetelor de ventilatie, dispozitive moderne automatizate de preluare a expansiunii agentului termic concomitent cu dezaerarea eficienta si completarea controlata a acestuia.

Marel va echipa cea mai avansată fabrică de procesare a păsărilor din Europa
Autor: Nora Marin  /   joi, 7 martie 2019

Marel Poultry și compania britanică Cranswick și-au unit forțele pentru a construi cea mai avansată fabrică de prelucrare a cărnii de pasăre din Europa.   Construcția fabricii de prelucrare a cărnii de pasăre din Cranswick este în curs de desfășurare și va fi localizată în Suffolk. Ca parte a construcției fabricii,...

Fabricarea produselor din carne de vită cu un conținut redus de grăsimi
Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 1 martie 2019

Reducerea conținutului total de grăsimi din carnea prelucrată nu este doar de dorit, ci este și fezabilă. Diferite combinații de substituenți grași pot reduce în mod semnificativ conținutul caloric și nivelul de grăsimi saturate. Aceasta ar putea duce la o nouă categorie de produse care să aibă un gust acceptabil și un grad ridicat...