Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Perioada dezbaterii pac s-a incheiat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Perioada dezbaterii in care cei interesati puteau posta comentarii privitoare la Politicii Agricole Comune (PAC), pe site-ul Comisiei Europene, s-a incheiat saptamana aceasta, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Lansata la 12 aprilie 2010, de Comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Dacian Ciolos, dezbaterea a urmarit implicarea unui numar cat mai mare de cetateni si reprezentanti ai societatii civile, chemati sa raspunda la patru intrebari fundamentale: De ce avem nevoie de o politica agricola comuna?
Ce asteapta cetatenii de la agricultura? De ce este necesara o noua reforma a PAC? Ce instrumente sunt necesare pentru politica agricola comuna de maine?

Evaluarea comentariilor publicului se va finaliza printr-un Raport care va fi prezentat in cadrul Conferintei de la Bruxelles, din perioada 19-20 iulie 2010. Comisia Europeana va face public proiectul sau privind viitoarea Politica Agricola Comuna, in noiembrie a.c., tinand cont de contributiile celor implicati in procesul de consultare. Din partea Romaniei, pe site-ul Comisiei au fost postate 9 comentarii. Statele cu cele mai numeroase contributii sunt Germania (452), Polonia (312) si Franta (285).

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...