Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Perioada dezbaterii pac s-a incheiat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Perioada dezbaterii in care cei interesati puteau posta comentarii privitoare la Politicii Agricole Comune (PAC), pe site-ul Comisiei Europene, s-a incheiat saptamana aceasta, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Lansata la 12 aprilie 2010, de Comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala, Dacian Ciolos, dezbaterea a urmarit implicarea unui numar cat mai mare de cetateni si reprezentanti ai societatii civile, chemati sa raspunda la patru intrebari fundamentale: De ce avem nevoie de o politica agricola comuna?
Ce asteapta cetatenii de la agricultura? De ce este necesara o noua reforma a PAC? Ce instrumente sunt necesare pentru politica agricola comuna de maine?

Evaluarea comentariilor publicului se va finaliza printr-un Raport care va fi prezentat in cadrul Conferintei de la Bruxelles, din perioada 19-20 iulie 2010. Comisia Europeana va face public proiectul sau privind viitoarea Politica Agricola Comuna, in noiembrie a.c., tinand cont de contributiile celor implicati in procesul de consultare. Din partea Romaniei, pe site-ul Comisiei au fost postate 9 comentarii. Statele cu cele mai numeroase contributii sunt Germania (452), Polonia (312) si Franta (285).

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...