Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Perutnina a lansat în România, POLI, produsele din carne de pui nr. 1 în Europa

Autor: meatmilkmiercuri, 6 noiembrie, 2019

Lansat în 1974 în fosta Iugoslavie, POLI este primul produs de tip „Carnati de Bologna” exclusiv din carne de pui creat în Europa. Deși ambalajul și identitatea brandului au fost reînnoite în ultimii ani, interiorul său a rămas neschimbat, pentru că respectă rețeta originală lansată acum mai bine de 40 de ani.

 

Gamele lansate în România sunt Poli hammy400 g, Poli hammy feliat125 g, Poli frankfurter260 g și Poli mini frankfurter130 g.Produsele Poli conțin 90% carne de pui de cea mai bună calitate,atent selecționată. Gustari cu Poli sunt incluse în meniul zilnic a peste 3 milioane de Europeni, în nenumărate rețete și pot fi descoperite pe site-ulhttp://madaboutpoli.ro.

 

Poli este un brand original, carismatic, popular și ușor de recunoscut, cu produse de cea mai bună calitaterealizate în deplin respect față de mediu, animale și oameni. Misiunea lui este de a umple fiecare masă de prospețime, fantezie și distracție – în fiecare zi. Poli vorbește despre bucuria de a te implica în comunitate, bucuria de a face sport, bucuria de a fi cool și carismatic dar în același timp prietenos și făra fițe. Un sandviș cu Poli te încarcă cu energie și te îndeamnă să iei întotdeauna partea pozitivă din tot ce te înconjoară.

 

Perutnina România face parte din grupul de firme Perutnina Ptuj, cel mai important producător şi procesator de carne de pui din Sud-Estul Europei. Cu 115 ani de tradiție, Perutnina Ptuj şi-a construit renumele de producător şi specialist în carne şi preparate din pui şi curcan prin calitatea excelentă a produselor.

 

Astăzi, Grupul Perutnina Ptuj este cel mai important furnizor de carne si preparate din pui și curcan din Balcani, oferind zilnic preparate gustoase în peste 22 de țări.

 

”Suntem unul dintre puținele sisteme din lume care folosesc așa-numitele “lanțuri verticale” în contextul producției alimentare și datorită acestui sistem complet integrat avem control 100% asupra fiecărei etape din proces.

 

Avem culturi de cereale, incubatoare și ferme proprii  înSlovenia, Bosnia & Herțegovina, Serbia și Croația. Datorită circuitului complet integrat, produsele noastre ajung practic de pe câmp, pe masă. ” declară Florin Lupu, Managing Director Perutnina România.

 

Despre Perutnina Ptuj

 

Perutnina Ptuj și-a început povestea în 1905, în orașul Ptuj. Producătorul sloven se mândrește cu conceptul de trasabilitate prin care controleazăîntreg sistemul de producție, de la culturile din câmp și până pe rafturile supermarketurilor, de unde produsele sale din carne de pui și curcan ajung în casele a milioane de consumatori în fiecare zi. Hrana păsărilor este produsă intern și constă într-un mix de cereale, minerale și vitamine, fără adaos de hormoni de creștere sau antibiotice. Păsările cresc la sol, free range, în comunități cu densitate redusă, pentru a se dezvolta echilibrat și armonios, fapt care garantează gustul unic al produselor Perutnina Ptuj.

 

Liniile de producție și laboratoarele PerutninaPtuj sunt dotate cu cele mai avansate tehnologii pentru a asigura calitatea premium a produselor finale, distribuite în peste 22 de țări din Europa și nu numai. În plus, sistemul circular implementat în 2012 urmează prevederile EU2020 de reducere a emisiilor de carbon și a eficientizării consumului de energie, asigurând o linie de producție prietenoasă cu mediul.

 

Valorile Perutnina Ptuj se regăsesc în fiecare produs care ajunge zilnic pe mesele a aproximativ 3 milioane de consumatori: CALITATE, SIGURANȚĂ ȘI TRASABILITATE și se reflectă în respectul față de tradiție și excelența în inovație.

 

Produsele Poli vor putea fi găsite atât în modern trade (Auchan, Carrefour Hipermarket, Carrefour Market, Kaufland, Metro, Profi, Cora, Selgros) cât şi în magazinele tradiţionale şi HORECA.

Maredsous, brânza care merge cu berea Lager
Autor: Nora Marin  /   vineri, 7 februarie 2020

În lumea de azi, în care timpul este comprimat la maxim, iar ritmul vieții este mai alert ca într-un film sf, puține mai sunt locurile în care alimentele se produc ca în alte vremuri. Un astfel de loc este Maredsous, localitatea belgiană unde se află și abația cu același nume. Ei bine, tot acest nume aparține și unora dintre cele mai...

Precizări ANSVSA referitoare la recoltarea midiilor din Marea Neagră
Autor: meatmilk  /   luni, 20 ianuarie 2020

Ca urmare a apariției în spațiul public a unor informații cu privire la interzicerea recoltării de midii din Marea Neagră, ANSVSA face următoarele precizări:   Clasificarea zonelor de unde se recoltează midiile, în vederea comercializării, se face la solicitarea părţilor interesate, reprezentate de Agenţia Naţională de...