Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Perutnina Ptuj, de zece ani în România, o singură misiune: Viața sănătoasă!

Autor: meatmilkvineri, 10 noiembrie, 2017

Perutnina România, prezentă pe piața autohtonă  de 10 ani, își argumentează zi de zi singura misiune asumată: Promovarea unui stil de viată sănătos, despre care domnul Florin Lupu – Managing Director Perutnina România, afirmă:

 

”Credem cu tărie că în farfuriile noastre ar trebui să existe numai alimente sănătoase, sigure și de o calitate ridicată, iar primul pas pentru a avea acest lucru este prepararea atentă a alimentelor.

 

Cu o tradiție de peste 110 ani în industria cărnii, calitatea produselor Perutnina Ptuj este garantată prin numeroase certificări și prin atenta monitorizare a fiecărei etape din procesul de producție. Cum putem face asta?

 

Perutnina Ptuj este una dintre puținele sisteme integrate din lume, care permit controlul în toate etapele de producție, “de pe câmp, pe masă”.  Deținem peste 4000 de hectare de terenuri proprii, pe care le cultivăm cu cereale de calitate (porumb, soia, grâu), pentru puii pe care îi creștem în mod natural în fermele proprii, fără hormoni, antibiotice sau materii prime de origine animală.

 

Furajele sunt procesate în morile proprii Perutnina, astfel, toate etapele de producție și distribuție sunt supuse unor reglementări stricte de sigurantă, iar trasabilitatea este asigurată prin intermediul HACCP, un sistem de control al punctelor critice care reduce posibilitatea de a avea produse inadecvate pană la zero.

 

Creșterea naturală a păsărilor, în ferme mici, amplasate în mediul rural, cu acces afară, face ca produsele Perutnina să aibă un gust distinct și o savoare inconfundabilă.

 

Disponibile de 10 ani și în România, produsele Perutnina vin în întâmpinarea consumatorilor ca o alternativă adaptată stilului de viață contemporan, astfel încât oricât ai fi de ocupat, să te poți bucura de ceva delicios, cu preparare rapidă, dar care iți aduce un aport nutrițional corect. Acestea au un nivel scăzut de grăsimi nesaturate, proteine valoroase, vitamine din complexul B și acizi grași esențiali, caracteristici de bază ale cărnii de pasăre Perutnina, care sunt atât de necesare pentru sănătatea noastră.

 

Gama Perfect Poultry conține produse din pui sau din curcan: crenvurști și parizer de diverse calibre, gramaje și un pate delicios, toate cu un procent ridicat de carne, fără alergeni, fără potentiatori de aromă, fără adaos din alte tipuri de carne, fără emulsii din șorici sau uleiuri vegetale și fără monoglutamati. Sunt 100% sigure,  pentru că nu conțin gluten.

 

Gama Slim & Fit a fost creată special pentru persoanele care sunt preocupate de controlul greutății și care urmează o dietă sau pur și simplu urmăresc să fie în formă maximă tot timpul. Produsele Slim & Fit sunt o sursă de vitalitate și se evidentiază prin: conținut scăzut de grăsime, mai putină sare, conținut scăzut de colesterol, mai puține grăsimi saturate și cu un procentaj crescut de proteine.

 

Gama Pepe, cu un design plăcut și atractiv, este destinată în special copiilor. Pentru aceștia au fost selectate cele mai fine rețete, produsele având un conținut ridicat de carne (începând de la 73% în pate, până la 82-83% în crenvurști), și conțin fibre de mazăre, recomandate de nutriționiști. Bineînțeles că sunt fără gluten, fără potentiatori de aromă, fără coloranți și fără arome artificiale.

 

Toate aceste produse pot fi găsite, atât în lanțul modern trade (Auchan, Billa, Carrefour Hipermarket, Carrefour Market, Kaufland, Metro, Profi, Cora, Real, Selgros, Supeco) cât și în magazine din traditional”.

 

Curs autorizat ”Responsabil cu gestionarea deșeurilor” în 27 si 28.09, la București
Autor: meatmilk  /   luni, 17 septembrie 2018

(Comunicat) Cursul de specialitate este obligatoriu pentru persoanele desemnate sa gestioneze deseurile conform Legii 211/2011  si este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia RESPONSABIL DE MEDIU/Modul Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului - COD COR 325710. Taxa de examinare de catre...

Belgia confirmă două cazuri de PPA la mistreți
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 14 septembrie 2018

Potrivit guvernului de la Bruxelles, Belgia a confirmat două cazuri de febră porcină africană la populația lor de mistreți sălbatici. Este prima apariție a bolii virale în Europa de Vest, de când virusul s-a instalat în Georgia și Armenia în 2007.   Agenția federală belgiană pentru siguranța lanțului alimentar (FASFC)...