Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Perutnina România a sărbătorit zece ani de activitate la Indagra Food

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Perutnina România, companie care s-a impus cu un deosebit succes pe piața autohtonă a produselor din carne, parte a grupului sloven Perutnina Ptuj, a avut fericita inspirație de a sărbători zece ani de activitate în țara noastră prin participarea în premieră la târgul Indagra Food.

 

La standul din pavilionul central în care, zilnic, un număr impresionant de vizitatori s-au oprit pentru a afla informații despre activitatea companiei, dar și pentru a degusta din delicioasele produse, Perutnina România a prezentat mărcile: „Pepe” – cu un design plăcut și atractiv, gama fiind destinată în special copiilor.

 

Pentru aceștia au fost selectate cele mai bune produse fără gluten, fără potențiatori de aromă, fără coloranți, fără arome artificiale, gama „Slim&Fit”- cu un conținut minim de grăsimi pentru o siluetă perfectă, „Perfect Poultry”- pentru Hot Dog-ul perfect și Panona cu celebrele salamuri crud-uscate, create după reţete tradiţionale din zona Coastei Dalmate şi din Câmpia Panoniei.

 

Cei doi reprezentanți ai companiei, domnii Radu Rodeanu și Mihai Boțan au declarat pentru revista Meat.Milk. că produsele din cele patru game se bucură de un deosebit succes, atât în zona de KA, de HoReCa, dar și în comerțul tradițional.

 

Merită aici amintit faptul că toate aceste produse sunt fabricate fără potențiatori de aromă, fără alergeni și fără coloranți sintetici, mai mult, toate produsele Perutnina preparate din pui si curcan sunt certificate Halal.

 

Grupul Perutnina Ptuj este cel mai important producător specializat în producţia şi prelucrarea cărnii de pui şi curcan din Sud-Estul Europei, deţine fabrici de producţie proprii în Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia şi are operaţiuni de business pe pieţele din Slovenia, Serbia, Austria, Serbia, Bosnia-Herţegovina, Macedonia şi, desigur, România. Redacția revistei Meat.Milk. felicită compania Perutnina România pentru activitatea sa de până acum, îi urează mult succes în viitor și, desigur, îi adresează și un amical La Mulți Ani!

Hai la picnic! Idei istețe de la Safir pentru o masă la iarbă verde
Autor: meatmilk  /   luni, 11 iunie 2018

(Comunicat) Ieșirea la picnic cu familia și cei mai buni prieteni este una dintre cele mai bune modalități de petrecere a timpului liber în sezonul cald. Iată ce bunătăți să pui în coș pentru următoarea ieșire la iarbă verde, rapid de pregătit și ușor de servit, pe placul tuturor.   ”Fomică?”, brandul de preparate...

Danone aduce experiența VR în magazinele Mega Image din București
Autor: meatmilk  /   joi, 31 mai 2018

(Comunicat) Danone a lansat campania promoțională ”Aruncă un ochi. Rămâi pentru experiență”, un proiect pilot derulat în lanțul de supermarketuri Mega Image din București, prin care le oferă consumatorilor experiențe VR direct în magazin.   Consumatorii pot vedea, chiar la raft, cu ajutorul realității virtuale,...