Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Perutnina România a sărbătorit zece ani de activitate la Indagra Food

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Perutnina România, companie care s-a impus cu un deosebit succes pe piața autohtonă a produselor din carne, parte a grupului sloven Perutnina Ptuj, a avut fericita inspirație de a sărbători zece ani de activitate în țara noastră prin participarea în premieră la târgul Indagra Food.

 

La standul din pavilionul central în care, zilnic, un număr impresionant de vizitatori s-au oprit pentru a afla informații despre activitatea companiei, dar și pentru a degusta din delicioasele produse, Perutnina România a prezentat mărcile: „Pepe” – cu un design plăcut și atractiv, gama fiind destinată în special copiilor.

 

Pentru aceștia au fost selectate cele mai bune produse fără gluten, fără potențiatori de aromă, fără coloranți, fără arome artificiale, gama „Slim&Fit”- cu un conținut minim de grăsimi pentru o siluetă perfectă, „Perfect Poultry”- pentru Hot Dog-ul perfect și Panona cu celebrele salamuri crud-uscate, create după reţete tradiţionale din zona Coastei Dalmate şi din Câmpia Panoniei.

 

Cei doi reprezentanți ai companiei, domnii Radu Rodeanu și Mihai Boțan au declarat pentru revista Meat.Milk. că produsele din cele patru game se bucură de un deosebit succes, atât în zona de KA, de HoReCa, dar și în comerțul tradițional.

 

Merită aici amintit faptul că toate aceste produse sunt fabricate fără potențiatori de aromă, fără alergeni și fără coloranți sintetici, mai mult, toate produsele Perutnina preparate din pui si curcan sunt certificate Halal.

 

Grupul Perutnina Ptuj este cel mai important producător specializat în producţia şi prelucrarea cărnii de pui şi curcan din Sud-Estul Europei, deţine fabrici de producţie proprii în Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia şi are operaţiuni de business pe pieţele din Slovenia, Serbia, Austria, Serbia, Bosnia-Herţegovina, Macedonia şi, desigur, România. Redacția revistei Meat.Milk. felicită compania Perutnina România pentru activitatea sa de până acum, îi urează mult succes în viitor și, desigur, îi adresează și un amical La Mulți Ani!

Succes deosebit al companiei Doripesco la Berlin, urmează Dubai!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

(Comunicat) In perioada 19 - 28 ianuarie 2018 produsele companiei Doripesco au fost prezentate in cadrul celei de a 83-a editii a expozitiei internationale „Saptamana Verde”, Berlin, Germania.   Acest eveniment este dedicat agriculturii, horticulturii si industriei alimentare. In cadrul lui se reunesc anual zeci de mii de...

GobalMeatNews: Avi-Top va investi 6 milioane de euro în modernizare
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

Referindu-se la Industria de procesare a cărnii din România, publicația de circulație internațională GlobalMeatNews evidențiază activitatea companiei Avi-Top, aceea care intenționează să investească 6 milioane de euro pentru a-și moderniza capacitatea de producție, urmând să-și crească semnificativ veniturile.   În...