Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pescăria Magic, în premieră la Indagra Food

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Deși activează încă din anul 1992 pe piața peștelui din România, Pescăria Magic bifează participarea în premieră în cadrul secțiunii Indagra Food.

 

Prezent la stand, domnul Bogdan Catană, Directorul Comercial al companiei, a declarat pentry revista Meat.Milk. că decizia de a participa a venit după ce, în urma finalizării unui proiect în valoare de 2,8 milioane de euro, Pescăria Magic a demarat producția de produse din pește, după ce, anterior, activitatea era doar aceea de distribuție.

 

Domnul Catană a declarat că proiectul a fost finalizat încă din anul 2015, iar acum, secția de producție are o capacitate de procesare de 5 tone pe zi, Pescăria Magic oferind acum beneficiarilor săi pește congelat, refrigerat, marinate din pește, apste, salate etc., toate sub marca Tip Top.

 

Beneficiind de propriul sistem de distribuție, produsele Pescăriei Magic se găsesc acum pe rafturile magazinelor din Vâlcea, Brăila, Sibiu, Alba dar și în rețelele Carreforu și Auchan, toată activitatea conducând spre un final al anului 2017 în creștere, față de anul anterior.

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Agricola Bacău
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

„Misiunea noastră, a celor de la AGRICOLA, este ca, prin calitatea și diversitatea produselor oferite, prin ceea ce facem zi de zi, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri.   Brandul Grupului AGRICOLA ”Neam de gospodari ” aduce în discuţie moştenirea...

Avicola Lumina a devenit Furnizor al Casei Regale a României
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

(Comunicat) Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei, prin Alteta Sa Regală Principele Radu Duda a oferit luni, 26 noiembrie, în cadrul unei ceremonii de la Palatul Regal, atestarea oficială în calitate de Furnizor al Casei Regale a Romaniei companiei AVICOLA LUMINA, firmă a Grupului AGRICOLA, pentru Ouăle Ochioase și Ouăle...