Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pescăria Magic, în premieră la Indagra Food

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Deși activează încă din anul 1992 pe piața peștelui din România, Pescăria Magic bifează participarea în premieră în cadrul secțiunii Indagra Food.

 

Prezent la stand, domnul Bogdan Catană, Directorul Comercial al companiei, a declarat pentry revista Meat.Milk. că decizia de a participa a venit după ce, în urma finalizării unui proiect în valoare de 2,8 milioane de euro, Pescăria Magic a demarat producția de produse din pește, după ce, anterior, activitatea era doar aceea de distribuție.

 

Domnul Catană a declarat că proiectul a fost finalizat încă din anul 2015, iar acum, secția de producție are o capacitate de procesare de 5 tone pe zi, Pescăria Magic oferind acum beneficiarilor săi pește congelat, refrigerat, marinate din pește, apste, salate etc., toate sub marca Tip Top.

 

Beneficiind de propriul sistem de distribuție, produsele Pescăriei Magic se găsesc acum pe rafturile magazinelor din Vâlcea, Brăila, Sibiu, Alba dar și în rețelele Carreforu și Auchan, toată activitatea conducând spre un final al anului 2017 în creștere, față de anul anterior.

Cris Sib Lacto testează piața Statelor Unite, vizând exportul curent
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 1 noiembrie 2017

Cris Sib Lacto, fabrica de lactate a celor 15 ciobanei din Sibiu, construita in zona Socodor-Arad și specializata în fabricarea brânzeturilor din lapte de oaie, vizează exportul constant pe piața de brânzeturi a Statelor Unite ale Americii.   Deocamdată, un prim lot de aproximativ două tone de brânză de burduf și telemea...

Perutnina România a sărbătorit zece ani de activitate la Indagra Food
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 octombrie 2017

Perutnina România, companie care s-a impus cu un deosebit succes pe piața autohtonă a produselor din carne, parte a grupului sloven Perutnina Ptuj, a avut fericita inspirație de a sărbători zece ani de activitate în țara noastră prin participarea în premieră la târgul Indagra Food.   La standul din pavilionul central în...