Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pescăria Magic, în premieră la Indagra Food

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Deși activează încă din anul 1992 pe piața peștelui din România, Pescăria Magic bifează participarea în premieră în cadrul secțiunii Indagra Food.

 

Prezent la stand, domnul Bogdan Catană, Directorul Comercial al companiei, a declarat pentry revista Meat.Milk. că decizia de a participa a venit după ce, în urma finalizării unui proiect în valoare de 2,8 milioane de euro, Pescăria Magic a demarat producția de produse din pește, după ce, anterior, activitatea era doar aceea de distribuție.

 

Domnul Catană a declarat că proiectul a fost finalizat încă din anul 2015, iar acum, secția de producție are o capacitate de procesare de 5 tone pe zi, Pescăria Magic oferind acum beneficiarilor săi pește congelat, refrigerat, marinate din pește, apste, salate etc., toate sub marca Tip Top.

 

Beneficiind de propriul sistem de distribuție, produsele Pescăriei Magic se găsesc acum pe rafturile magazinelor din Vâlcea, Brăila, Sibiu, Alba dar și în rețelele Carreforu și Auchan, toată activitatea conducând spre un final al anului 2017 în creștere, față de anul anterior.

Mondelez International își îndeplinește obiectivele de impact 2020
Autor: meatmilk  /   luni, 27 august 2018

(Comunicat) Mondelēz International a prezentat recent, în raportul său privind impactul pentru creștere economică din 2017 (Impact for Growth Progress Report), progrese importante în ceea ce privește obiectivele de impact pentru 2020.   Raportul detaliază progresele înregistrate atât în domeniul agriculturii sustenabile și a...

Vascar lansează platforma Alege Natural, Fără E-uri
Autor: meatmilk  /   miercuri, 1 august 2018

(Comunicat) Vascar, unuldintre principalii producători de preparate din carne și conserve, anunță lansarea platformei Alege Natural, Fără E-uri, care cuprinde produse din carne cu ingrediente 100% naturale.   În urma unui studiu de piață intern realizat de către Vascar la începutul acestui an, 83% dintre consumatori au...