Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pescăria Magic, în premieră la Indagra Food

Autor: meatmilkvineri, 27 octombrie, 2017

Deși activează încă din anul 1992 pe piața peștelui din România, Pescăria Magic bifează participarea în premieră în cadrul secțiunii Indagra Food.

 

Prezent la stand, domnul Bogdan Catană, Directorul Comercial al companiei, a declarat pentry revista Meat.Milk. că decizia de a participa a venit după ce, în urma finalizării unui proiect în valoare de 2,8 milioane de euro, Pescăria Magic a demarat producția de produse din pește, după ce, anterior, activitatea era doar aceea de distribuție.

 

Domnul Catană a declarat că proiectul a fost finalizat încă din anul 2015, iar acum, secția de producție are o capacitate de procesare de 5 tone pe zi, Pescăria Magic oferind acum beneficiarilor săi pește congelat, refrigerat, marinate din pește, apste, salate etc., toate sub marca Tip Top.

 

Beneficiind de propriul sistem de distribuție, produsele Pescăriei Magic se găsesc acum pe rafturile magazinelor din Vâlcea, Brăila, Sibiu, Alba dar și în rețelele Carreforu și Auchan, toată activitatea conducând spre un final al anului 2017 în creștere, față de anul anterior.

Succes deosebit al companiei Doripesco la Berlin, urmează Dubai!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

(Comunicat) In perioada 19 - 28 ianuarie 2018 produsele companiei Doripesco au fost prezentate in cadrul celei de a 83-a editii a expozitiei internationale „Saptamana Verde”, Berlin, Germania.   Acest eveniment este dedicat agriculturii, horticulturii si industriei alimentare. In cadrul lui se reunesc anual zeci de mii de...

GobalMeatNews: Avi-Top va investi 6 milioane de euro în modernizare
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 31 ianuarie 2018

Referindu-se la Industria de procesare a cărnii din România, publicația de circulație internațională GlobalMeatNews evidențiază activitatea companiei Avi-Top, aceea care intenționează să investească 6 milioane de euro pentru a-și moderniza capacitatea de producție, urmând să-și crească semnificativ veniturile.   În...