Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pescarii din delta dunarii se adreseaza parlamentului european

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pescarii romani din Delta Dunarii isi vor adresa nemultumirile, printr-u memoriu, adresat saptamana viitoare Parlamentului European. Acestia doresc conditii de desfasurare a activitatii piscicole, similare cu cele din Delta Ebrului (Spania), informeaza Agerpres.

Memoriul este semnat de Federatia Organizatiilor de Pescari Delta Dunarii (FOPDD) si semnaleaza neconsultarea organizatiilor de pescari, in realizarea proiectului de infiintare a unei burse a pestelui si a unor centre de colectare a pestelui in Delta, derulat de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA).

Prin construirea unor noi centre de colectare si vanzare a pestelui se urmareste in realitate distrugerea centrelor existente, de preluare a pestelui, realizate din fonduri proprii de membrii asociatiilor de producatori, autorizate si functionale in acest moment, scopul urmarit fiind acela de preluare si subordonare a acestei activitati, de persoanele si asociatiile aservite anumitor interese, se arata in memoriul FOPDD. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...