Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Pescarii din delta dunarii se adreseaza parlamentului european

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pescarii romani din Delta Dunarii isi vor adresa nemultumirile, printr-u memoriu, adresat saptamana viitoare Parlamentului European. Acestia doresc conditii de desfasurare a activitatii piscicole, similare cu cele din Delta Ebrului (Spania), informeaza Agerpres.

Memoriul este semnat de Federatia Organizatiilor de Pescari Delta Dunarii (FOPDD) si semnaleaza neconsultarea organizatiilor de pescari, in realizarea proiectului de infiintare a unei burse a pestelui si a unor centre de colectare a pestelui in Delta, derulat de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA).

Prin construirea unor noi centre de colectare si vanzare a pestelui se urmareste in realitate distrugerea centrelor existente, de preluare a pestelui, realizate din fonduri proprii de membrii asociatiilor de producatori, autorizate si functionale in acest moment, scopul urmarit fiind acela de preluare si subordonare a acestei activitati, de persoanele si asociatiile aservite anumitor interese, se arata in memoriul FOPDD. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...