Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pescuit ilegal de calcan pe marea neagra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au depistat sase cetateni romani care pescuiau in Marea Neagra fara a detine autorizatie de pescuit, scrie Romania Libera, citat de Recolta.eu.

In data de 21 aprilie, politistii de frontiera din cadrul Grupului de Nave Constanta, in cooperare cu lucratori ai SCOMAR, au depistat sase tineri domiciliati in localitatea Sinoe care pescuiau in Marea Neagra in perioada de prohibitie.

Prima actiune a dus la interceptarea unei barci pescaresti in jurul orei 13.25, la aproximativ 6 mile marine travers de Periboina, in apele marii teritoriale, in care se aflau A. Daniel, de 28 ani, A. Adrian, de 26 ani si A. Ion, de 29 ani. In barca celor trei au fost descoperite 3 plase de nylon, in lungime de aproximativ 250 de metri si cantitatea de 71 kilograme de peste proaspat din specia calcan.

In urma controlului ambarcatiunii a rezultat faptul ca S. Costel, de 34 ani, C. Constantin, de 31 ani, si C. Sorin, de 35 ani, detineau 28 kilograme de peste din specia calcan. Politistii de frontiera au ridicat in vederea confiscarii cantitatea de 99 kilograme de peste, cu o valoare de aproximativ 2.000 lei, pe care ulterior au predat-o spre valorificare unei societati comerciale de profil.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...