Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pescuit ilegal de calcan pe marea neagra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au depistat sase cetateni romani care pescuiau in Marea Neagra fara a detine autorizatie de pescuit, scrie Romania Libera, citat de Recolta.eu.

In data de 21 aprilie, politistii de frontiera din cadrul Grupului de Nave Constanta, in cooperare cu lucratori ai SCOMAR, au depistat sase tineri domiciliati in localitatea Sinoe care pescuiau in Marea Neagra in perioada de prohibitie.

Prima actiune a dus la interceptarea unei barci pescaresti in jurul orei 13.25, la aproximativ 6 mile marine travers de Periboina, in apele marii teritoriale, in care se aflau A. Daniel, de 28 ani, A. Adrian, de 26 ani si A. Ion, de 29 ani. In barca celor trei au fost descoperite 3 plase de nylon, in lungime de aproximativ 250 de metri si cantitatea de 71 kilograme de peste proaspat din specia calcan.

In urma controlului ambarcatiunii a rezultat faptul ca S. Costel, de 34 ani, C. Constantin, de 31 ani, si C. Sorin, de 35 ani, detineau 28 kilograme de peste din specia calcan. Politistii de frontiera au ridicat in vederea confiscarii cantitatea de 99 kilograme de peste, cu o valoare de aproximativ 2.000 lei, pe care ulterior au predat-o spre valorificare unei societati comerciale de profil.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...