Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pescuit ilegal de calcan pe marea neagra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au depistat sase cetateni romani care pescuiau in Marea Neagra fara a detine autorizatie de pescuit, scrie Romania Libera, citat de Recolta.eu.

In data de 21 aprilie, politistii de frontiera din cadrul Grupului de Nave Constanta, in cooperare cu lucratori ai SCOMAR, au depistat sase tineri domiciliati in localitatea Sinoe care pescuiau in Marea Neagra in perioada de prohibitie.

Prima actiune a dus la interceptarea unei barci pescaresti in jurul orei 13.25, la aproximativ 6 mile marine travers de Periboina, in apele marii teritoriale, in care se aflau A. Daniel, de 28 ani, A. Adrian, de 26 ani si A. Ion, de 29 ani. In barca celor trei au fost descoperite 3 plase de nylon, in lungime de aproximativ 250 de metri si cantitatea de 71 kilograme de peste proaspat din specia calcan.

In urma controlului ambarcatiunii a rezultat faptul ca S. Costel, de 34 ani, C. Constantin, de 31 ani, si C. Sorin, de 35 ani, detineau 28 kilograme de peste din specia calcan. Politistii de frontiera au ridicat in vederea confiscarii cantitatea de 99 kilograme de peste, cu o valoare de aproximativ 2.000 lei, pe care ulterior au predat-o spre valorificare unei societati comerciale de profil.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...