Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pesta porcina africana a fost confirmata in leningrad oblast

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectorul-sef veterinar din raionul Lomonosovsky, apartinand Leningrad Oblast, a fost informat de reprezentantii OOO „Detstvo” ca 8 din 43 de porci care au murit sunt infectati cu pesta porcina africana, anunta agroazi.ro.

Secretarul de stat din cadrul Inspectoratului Veterinar a fost informat in data de 16 martie. Specialistii de la Laboratorul Veterinar Interregional Leningrad au detectat materialul genetic de pesta porcina africana dupa ce au testat material patologic recoltat de la animalele moarte. Diagnosticul a fost confirmat de catre laboratoarele Institutului de Virologie si Microbiologie din Rusia, in data de 18 martie 2011.

Populatia totala vizata avea un numar de 43 de porci. Masurile care tintesc eradicarea acestei boli sunt luate de catre Administratia Veterinara de la Leningrad Oblast impreuna cu Administratia Rosselkhoznadzor pentru Sankt Petersburg si Leningrad Oblast.

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...

8 finaliști la Arena Bucătarilor-Selgros 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) „Arena Bucătarilor”, cel mai important concurs național de artă culinară dedicat profesioniștilor gastronomiei și-a desemnat cei 8 finaliști, în urma semifinalelor regionale desfășurate pe 19 și 20 mai la București.   Actul final al celei de-a noua ediții a competiției de gătit deschisă bucătarilor...