Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pesta porcina africana a fost confirmata in leningrad oblast

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectorul-sef veterinar din raionul Lomonosovsky, apartinand Leningrad Oblast, a fost informat de reprezentantii OOO „Detstvo” ca 8 din 43 de porci care au murit sunt infectati cu pesta porcina africana, anunta agroazi.ro.

Secretarul de stat din cadrul Inspectoratului Veterinar a fost informat in data de 16 martie. Specialistii de la Laboratorul Veterinar Interregional Leningrad au detectat materialul genetic de pesta porcina africana dupa ce au testat material patologic recoltat de la animalele moarte. Diagnosticul a fost confirmat de catre laboratoarele Institutului de Virologie si Microbiologie din Rusia, in data de 18 martie 2011.

Populatia totala vizata avea un numar de 43 de porci. Masurile care tintesc eradicarea acestei boli sunt luate de catre Administratia Veterinara de la Leningrad Oblast impreuna cu Administratia Rosselkhoznadzor pentru Sankt Petersburg si Leningrad Oblast.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...