Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pesta porcina africana a fost confirmata in leningrad oblast

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Inspectorul-sef veterinar din raionul Lomonosovsky, apartinand Leningrad Oblast, a fost informat de reprezentantii OOO „Detstvo” ca 8 din 43 de porci care au murit sunt infectati cu pesta porcina africana, anunta agroazi.ro.

Secretarul de stat din cadrul Inspectoratului Veterinar a fost informat in data de 16 martie. Specialistii de la Laboratorul Veterinar Interregional Leningrad au detectat materialul genetic de pesta porcina africana dupa ce au testat material patologic recoltat de la animalele moarte. Diagnosticul a fost confirmat de catre laboratoarele Institutului de Virologie si Microbiologie din Rusia, in data de 18 martie 2011.

Populatia totala vizata avea un numar de 43 de porci. Masurile care tintesc eradicarea acestei boli sunt luate de catre Administratia Veterinara de la Leningrad Oblast impreuna cu Administratia Rosselkhoznadzor pentru Sankt Petersburg si Leningrad Oblast.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...