Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Peste 200 de companii participă la INDAGRA FOOD 2019

Autor: meatmilkmarți, 8 octombrie, 2019

INDAGRA FOOD & CARNEXPO Târgul internaţional pentru industria alimentară, are loc în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, fiind cel mai important eveniment dedicat industriei alimentare din România.

 

Manifestarea se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și ADDOR EVENTS.

 

Peste 200 de companii, dispuse pe o suprafață expozițională de 13.600 mp, participă la ediția de anul acestaa INDAGRA FOOD & CARNEXPO. Dintre acestea peste160 sunt din România, iar 40 reprezintă Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Olanda, Cehia, Suedia, Turcia, Ungaria.

 

Evenimentul se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

 

Expozanții își vor prezenta produsele în cadrul unor zone tematice special concepute pentru o promovare cât mai eficientă: Salonul industriei cărnii din România, Salonul de panificație, lactate, fructe și legume și Salonul Gastro Food.

 

De asemenea, târgul include și o serie de activități conexe de interes atât pentru specialiștii din domeniu, cât și pentru publicul larg.

 

Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România, partener al INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, organizează pe data de 1 noiembrie, în sala Madgearu din Pavilionul B3, în intervalul orar 14:00 – 17:00, o conferință pe teme de actualitate.

 

În aceeași perioadă cu INDAGRA FOOD & CARNEXPO (www.indagra-food.ro), în Centrul Expoziţional ROMEXPO se desfăşoară alte trei evenimente cu participare internaţională, foarte cunoscute publicului larg şi celui de specialitate:

 

  • INDAGRA (indagra.ro) –Târgul internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei;
  • EXPO DRINK (expodrink.ro) -Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.
  • PACK SHOW (packshow.ro) – Expoziție pentru industria ambalajelor.

 

Programul de vizitare valabil pentru cele trei manifestări:

 

30 octombrie – 2noiembrie, întreorele 09:00 şi 18:00;

3noiembrie, întreorele 09:00 şi 16:00.

 

Participare internațională la evenimentul Agenți Frigorifici Naturali
Autor: meatmilk  /   miercuri, 27 martie 2019

(Comunicat) Specialiști din industria frigotehnică din țară și din străinătate sunt așteptați, în perioada 28-30 martie 2019, la București, RIN Grand Hotel, pentru a participa timp de trei zile la un important eveniment dedicat promovării folosirii agenților frigorifici naturali, recomandați în acest moment pentru protejarea...

Industria de frig va trebui să se adaptateze cerințelor de mediului
Autor: meatmilk  /   miercuri, 27 februarie 2019

(Comunicat) Uniunea Europeană a luat măsuri pentru protejarea climei și reducerea gazelor cu efect de seră, astfel încât, pănă în 2030, să se reducă emisiile de gaze cu efect de sera cu două treimi față de nivelurile din 2014.   În septembrie anul trecut, a fost adoptat amendamentul Kigali la Protocolul de la Montreal,...