Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Peste 70 % din sistemele de energie lucrează în regim integrat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 17 septembrie, 2014

Circa 72-73% din zonele de consum de energie funcţionează în regim integrat, potrivit Mirelei Săndulescu, directorul direcţiei Strategice din cadrul OPCOM, informează Bursa.

Domnia sa a vorbit despre stadiul în care se află procesul de integrare a pieţelor spot de energie electrică. România se află într-o zonă de interfaţă între unele regiuni, potrivit reprezentantului OPCOM, care a subliniat că se urmăreşte ca, în viitor, să se cupleze şi Grecia la acest sistem integrat.

Printre efectele unei pieţe integrate, se numără: atingerea convergenţei preţurilor, tranzacţionarea energiei într-un singur loc (la bursă), maximizarea câştigului general, volatilitatea pieţei etc.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...