Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Peste 96 mii de tone de carne de vita din australia, comercializata in sudul asiei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Exporturile de carne de vita din Australia catre Asia de Sud si China au crescut in 2008 cu 29 de procente, ajungand la un maximum al ultimilor 11 ani. Astfel, australienii au intrat pe piata sud-asiatica cu 96.607 tone de carne de vita in ultimul an.

Potrivit Ministerului Agriculurii, Pescuitului si Padurilor, in aceasta zona au fost exportate 85.937 tone de carne congelata de vita si 10.670 tone carne proaspata.

Cea mai mare cantitate a ajuns in Indonezia, respectiv 33.081 tone, urmata de Insulele Filipine, cu 14.143 tone, Singapore (8.061 tone) si Malaesia (6.183).Totusi, exporturile catre Taiwan au scazut cu 7% pe fondul concurentei cu carnea de vita din Statele Unite, care a adus 27.009 tone, in timp ce, pe piata vietnameza, carnea australiana de vita a inregistrat o crestere de 53%, pana la 764 de tone.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...