Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Pește și legume, în locul cărnii de pui, în produsele McDonald’s

Autor: Meat MIlkjoi, 31 iulie, 2014

Rețeaua de restaurante fast-food McDonald’s din Japonia a lansat ieri un nou meniu. Printre alimentele propuse se numără produse din pește și legume, servite cu diferite sosuri din ghimbir.

Introducerea noului element vine la mai puțin de o săptămână după ce McDonald’s Japonia a declarat că va opri vânzările la toate produsele de pui importate din China, notează „The Wall Street Journal Japan”.

Un purtător de cuvânt al companiei japoneze a declarat că aceste schimbări în meniu erau planificate de mult timp. (ziarelive.ro)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...